>.< Cap.X >.<

42 3 0
                                    

----------------Capitolul trecut-------
Kaneme îl șterge lacrimile și apoi și mai apoi firicelul de sânge dar nu cu limba cum a făcut Daimond cu Renesme  , în nici un caz , el era un domn și a folosit o batista trecând peste asta Eleonora nu știa ce să zică așa că își lăsase capul pe pieptul lui Kaname .
---------------Capitolul prezent-----------

Kaname : Îmi pare așa de rău că a trebuit să te aduc și pe tine în această lume plină de sânge  dar nu am avut de ales . Te rog să mă ierți Eleonora !
Eleonora :  De ce îți ceri scuze , eu sunt cea care trebuie să-ți ceară scuze că te-a mușcat de gât . Îmi pare așa rău , te rog nu te supăra pe mine . Promit că nu o să se mai întâmple .
Kaname : Să nu-ți ceri scuze ,te rog , mă faci să mă simt și mai vinovat de cât mă simt acum te rog .
Eleonora : Bine , dar ……

Nu a putut să terminte ce a vrut să spună deoarece buzule lui Kaname erau peste ale ei formând un sărut apăsat și dulce. Eleonora se oprește din plâns și începe să zâmbească .

Kaname : Așa e mai bine , acum hai să vedem cum merg pregătirile pentru nuntă .
Eleonora :  Stai unde-i Renesme , cum se simte , te rog spunemi ?
Kaname: E foarte bine , e cu Daimond în sala cea mare se uita la pregătirile pentru nuntă .
Eleonora : Dar ce o să zica părinți mei când o să afle ?
Kaname : Părinții tăi sunt vampiri de mai bine de 3 luni sau ceve de genul .
Eleonora : Ce , când au facut asta ?
Kaname: Nu mai  conteaza acum hai să mergem .
Eleonora : Bine !

Cei doi ies din cameră și se îndreaptă spre sala cea mare unde se întâlnesc toți și încep a discuta . Seara apare și luna își face apariția în locul soarelui . Toți se retrag în camerele lor .

Kaname : Eleonora ce s-a întâmplat ?
Eleonora : Nimic absolut nimic . De ce sar întâmpla ceva ?
Kaname : Deoarece stai închisă în baie mai bine de jumatate de ora și e târziu și vreau să mă culc dar nu pot fără tine.
Eleonora : De ce nu poți !? Ce am eu de nu poți dormi fără mine?
Kaname: Deoarece te iubesc și vreau să-mi petrec tot timpul alături de tine , te rog deschide ușa. Nu o să se întâmple nimic din ce tu nu vrei să faci .
Eleonora : Vorbești sincer ?
Kaname: Deci  asta era , eram sigur , promit.
Eleonora : Cum adică știi ? La ce te referi ?
Kaname : Chiar vrei sa o zic ?
Eleonora : Nu , nu vreau .
Kaname : Te rog ieși afară .
Eleonora : Bine ies .

Eleonora deschuie ușa și o deschide ușor și da nas în nas cu Kaname care avea o pereche de pantaloni legeri pe el și o cămașă descheiată mai bine de jumate din nasturi care îi lăsa la iveală corpul bine lucrat. Eleonora se înroșește instant la față și lasă capul în jos uitandu-se la cum e ea îmbrăcată . Avea părul desprind lăsat pe spate și pe ea avea o rochie de noapte destul de lunguță puțin mulată și neagră care îi scoțea la iveală corpul de păpușă dar pe deasupra mai avea un mic halat din mătase neagră cu un cordon ce atârna până la podea .
Kaname o ea pe sus pe Eleonora și se așaeză cu ea în pat  apoi o învelește și îi oferă un sărut pe buze apoi pe frunte și amândoi rămân adormiți .

Pe când în camera lui Daimond totul era diferit . Odată ajunși în cameră domnul Daimond se trântește pe pat și adoarme subit. Rnesme începe să râdă apoi se duce la baie să se schimbe . După vreo jumate de ora când Renesme dă să ese pe ușa de la baie ușa nu voia să se deschidă și nici nu voia să țipe după ajutor deoarece nu voia să îl trezească pe Daimond. Trec cam încă vreo două ore și Renesme hotărăște să se culce pe canapeaua din baie. Baia nu era mică, era mare cât o cameră . Daimond când dă să se întoarcă să o ia pe Renesme în brațe observă că lipsește , sare din pat ca ars și începe să o caute dar observă că lumina la baie era aprinsă . Se apropie de ușa de la baie și apasă pe clanță dar ușa nu se deschide atunci ia din sertar o surubelniță și deschide ușa . Intra în baie puțin timid și o observă pe Renesme cum dormea pe canapea învelită cu un prosop. Da la odarte prosopul și atunci observă că avea pe ea doar o camașă de a lui pe care o gasise în dulapiorul din baie . Acesta se înroșește la față și îi prec prin minte numai lucruri perverse dar nu era timpul pentru asta acum , o ia în brațe și se îndreaptă spre pat unde o așează și apoi o învelește și o sărută pe buze mușcându-i buza inferioară aceasta se trezește și face ochii cât borcanele . Daimond se ridică de lângă ea și face ocolul patului până ajunge pe  partea lui de pat , se așează și o ia pe Renesme în brațe sărutânu-i creștetul capului apoi adormind .

----------------După un timp------------

    În sfârșit zilele au trecut și ziua ce mare a sosit , ziua in care cele trei cupluri ale acestei povesti isi vor uni destinele pentru totdeauna .
Toata lumea era super emoționată și nervoasă ca , ceva să nu se întâmple . În camera fetelor cele trei prințese erau înconjurate numai de servitoare care le ajutau cu rochia , cu machiajul , părul etc. Pe când în camera baieților , ei arau deja îmbrăcați și stăteau la o mică cafea și discutau unde vor pleca în luna lor de miere (ironic nu-i așa ) . După încă vreo ora cele trei prințese erau și ele gata . Eleonora purta o rochie alba de prințesa , simplă fără voal  . Rochia Renesmei era acoperita de 1000 de diamanta ce aveau strălucire inedită , în partea de jos foarte bufantă cu un voal lung de 5 metri , iar rochia lui Skarlei era tot bufantă cu corset în formă de inima și cu un voal de 7 metri.

Cei trei miri erau în fața altarului așteptându-și viitoarele soții , erau emoționați și abia așteptau să le vadă .Aaaa am uitat să vă spun cum arată mirii toți au părul cum îl au deobicei numai că toți aveau costume de culoare alba cu o floare de culoare roșie ca sângele în piept.
           De o data se aude cum începe pianul să cânte melodia specifică când apar miresele și de după niște perdele roșii de mătase ies la iveală cele trei mirese superbe la care și soarele pălea în fața frumuseții lor .  
        Cele doua surori fură luate de către tata lor de braț și condu-se la altar iar pe Skarlet o duce tata ei normal .
         Mai întai Regele Cloud o înmânează pe Eleonora prințului Kaname , mai apoi pe Renesme prințului Daimond și nu cea din urmă Regele Jinving o înmânează pe Skarlet ( să zicem și așa) prințului Jake .
Ceremonia a început și preotul le întreaba pe prințese :

Preotul: Prințesă Eleonora îl accepți în căsătorie pe Prințul Kaname la bine și la rău să-ți fie soț devotat și să trăiți restul zilelor împreună .
              Prințesă Renesme îl accepți în căsătorie pe Prințul Daimond la bine și la rău să-ți fie soț devotat și să trăiți restul zilelor împreună .
             Prințesă Skarlet îl accepți în căsătorie pe Prințul Jake la bine și la rău să-ți fie soț devotat și să trăiți restul zilelor împreună  .
Eleonora : Da !
Renesme : Da !
Skarlet : Da !
Preotul : Prințu Kaname o accepți în căsătorie pe prințesa Eleonora la bine și la rău să-ți fie soție devotată și să trăiți restul zilelor împreună .
                Prințu Daimond o accepți în căsătorie pe prințesa Renesme la bine și la rău să-ți fie soție devotata și să trăiți restul zilelor împreună .
               Prințu Jake o accepți în căsătorie pe prințesa Skarlet la bine și la rău să-ți fie soție devotata și să trăiți restul zilelor împreună .
Kaname : Da !
Daimond : Da !
Jake : Da !

Atunci vă declar soț și soție . Pute-ți săruta miresele .
În acel moment toți trei miri sau întors cu fața la miresele lor și ele au făcut la fel și sau sărutat pasional toate cele trei cupluri de proaspăți căsătoriți!
După ceremonie a urmat o petrecere mare și fastuoasă în cinstea mirilor proaspăți căsătoriți.

Regele Jinving : Un toast în cinstea proaspăților căsătoriți !!
Toata lumea : Hay !!!
Regele Cloud : Acum care ar dorii dintre voi să le ureze la miri un mic sfat !?
Regina Layla : Eu aș dori ! ( se ridică de la masă și se îndreaptă către o mică șcenă amenajată pentru astfel de petreceri ) . Aș vrea să știți ficele mele că eu și tatăl vostru vă iubim foarte mult și știm că veți conduce cu mândrie țara voastră și ne ve-ți dărui în curând nepoțeii ( ochii reginei încep să sclipeasca ca niște boabe de strugure decojite )  .

Eleonora-Resesme-Skarlet : ( se înroșesc la față ca niște raci și își ascund roșeața În pieptul pertenerilor lor de viață )

Va urma .....

Și acesta este Capitolul 10 , sper să vă placă și aștept păreri minna ;-)

Pup minna :*

Vampire LoveUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum