Capitolul 16

1K 51 0
                                    

Kira se cobori pe scari incetesor, cu mare grija ca sa nu cada. Insa toate acestea erau in zadar, in momentul acela trecea Bobby (cainle lor) si a dato jos de pe scari pe Kira.

-Auci!

Vine Vlad grabit dupa dinsa si o redica de pe pamintul rece. O prinde in brate si o sarut cu pasiune. Brad cind a vazut ce se intimpla, a mers intre ei luindul pe Brad.

-Frate ce faci, zice el infuriat.

-Dar ce iti place si tia de dinsa.

In momentul acela Brad se facu rosu la fata.

-Hai la masa, si lasama, zice el rusinat.

Cind ajunsese amindoi la masa o vasuse pe Kira cum sedea in locul lui Ashly, sora lor ce a murit in timpul luptei cu vampiri. Toata familia incepea sa lacrimeze.

-Ce e, ce s-a intimplat? Zice ea speriata.

-Nimic pur si simplu tare semeni cu Ashly. Fica noastra ce a murit in lupta. Zice Amy cu lacrimi pe fata.

Nu trecuse mult cum toti se linistea si se aseza la masa. Brad se aseza linga Sebastian, Sebastian linga Amy, Amy linga Vlad, Vlad linga Kira, Kira linga Cristi si Bobby in fata la farfuria sa, ce avea im dinsa conserva.
La cina era oua prajite, bacon, piine prajita cu dulceta sau unt si suc de portocale. Cind toti termena sa manince Amy s-a dus sa spele vesela, Cristi in birou, Brad si Sebastian la televizor ca sa joace jocuri video, iar Kira si Vlad afara sa se plimbe.

Vlad o luase pe Kira de mina si o ducea cit mai departe de casa ca sa nu fie auziti, o ducea linga o cascada. Cind au ajuns se apropia incet de ea si o apuca de talie, uitinduse lung in ochi ei, iar Kira rosi la fata.

AlphaNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ