Capitolul 21

693 35 1
                                    

In loc lui Alex sedea un demon. La fel ca acestea cu care mam luptat,  dar avea trupul de doua ori mai mare si era facut din aer si din cercurile sale esea pamint. Era intratita de fioros ca mi ajunse inima in calcii. Cum sa nu viseizi asa un monstru cind dormi.

Mam pus in fata lui si miam dat seama ca aici va fi nevoie de mai mult decit in lupta cu demoni anteriori. Eu mam asezat ca un ciine cuminte si am privit tot demonul din cap pina in picioare. Apoi miam dat seama cum sa il cistig. Ma apropi de el si il imbratisez. Din data el se transformase in stafie si a intrat in mine.

Totil devenise la normal.  Soarele straluce pe cerul inalt si fara de sfirsit, pasarile cintau solourile lor iar vintul se juca printre firele de iarba si crengele copaciilor. De indat simt o mina pe umarul meu. Stiam cine era fara ca sa il privesc.

-Kira teai descurcat foarte repede mai repede decit mine, se auzi vocea lui plina de surprindere. Cum di tia venit in cap acestea actiun? Si in plus cun de teai invatat asa de repede sa te transformi?

Cristi ma privi in lung. Nu stiam ce sa raspund insa iam spus

- Toate acestea leam luat din sfaturile ce mi lea dat Vlad.

Pov. Povestitorul
Cris ramase surprins, deaoarece Vlad deobicie nui dadea nimanui sfaturi.

- Si in cit timp mam ispravit, intreb eu interesata.

-Kira in asa timp se ispraveu numai cei care ave un antrnament bun de ani de zile, am o rugaminte poti sa te transformi in lup.

-da sigur.

De indata se auzise  niste oase pocnite apoi in fata lui Cris aparea un lup alb cu o linie niagra. Isi daduse seama de ce se ispravise in asa timp record, ea era fata din profeti. Ce a terminat sa o priveasca se transformase si el in lup si arata Kirei ca sa fuga spre casa. El isi facu avint si fugi inainte iar de urma lui Kira. Mai ramase inca putin si ajungeu. Cristi obosi dar nu se dadu batut, deoarece Kira deja il ajunse. Nu era foarte sigur ca Kira era fata din profeti, dar ca sa fie mai sigur trebuia a o intrebe pe ce data se nascuse.

Amindoi se oprisera in fata casei unde Kira isi facea avint si sarea pe acoperisul verandei, unde ajunsera in camera lui Vlad ca sa nu umble goala. Iar Cris o laaa si fugi pe usa ce o gasi deschisa. Intra in casa si se auzi o galajie in camera de oaspeti. Intrase acolo si vazu toata familia lui in data tevizorului. Lipsea acolo Vlad, el si noua lui membra afamiliei.

AlphaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum