Capitolul 20

772 37 0
                                    

Amy a pregatit niste placintele. Ne asezam la masa cum am stat data trecuta. Cristi veni spre masa.

-Kira esti gata sa lupti pentru mine, zece el serios.

-Da clar acolo sta matusa mea.

-Bine dupa masa sa te imbraci in cele mai comode haine ca ve transpira un pic.

Vlad incepu sa chicoteasca pe sub mustatile lui mici. Brad se uitase serios la el de parce era inca putin si sari din granitele lui de rabdare. Sebastian il hrani pe dracusorul cel mititel ,,ciinele,, insa Amy ii distruse toata masa ciinelui. Cind terminasem Amy se ridica si stringea totul de pe masa. Eu insa dupa cele spuse de Cristi mama ridicat sus ca sa ma schimb. Mam imbracat in niste lasini negri, o bluza neagra ce scria pe ea keep calm and touch me.

Vlad ma astpeta jos. Dau sa cobor de pe scari iar ciinele cela prost fugi pe linga mine si ma da jos de pe scari. Doamne mam saturat de dinsul. Vlad vine spre mine si ma ridica cu mare grij. Brad cobori si ma lua de mina si ma luase in brate si incepu sa fuga pina nu ajungeam intro pustietate verde si plina de trenajoare. Ma lasase acolo.

-Brad unde pleci stai. Strig eu speriata.

Se aude un glas de lup, si niste pasi cum vine spre mine. Eu ma speriasem si am inceput sa fug in partea opusa acesteea. Se apropia de mine si cind dau sa ma intorc vad cirpa aceea ce ma da jos de pe scari. O vad pe alex cum striga ajutor, dau sa vin spre dins dar cirpa acea ma apucase de picior. Acum inteleg ca si lui nui placea de mine. Cind dau sa ma intorc vad un fel de demon. Avea niste desene de cercuri pe dinsul si inca esea un fel de foc din acelea. Acuma am inteles ce avea invedere Cristi. Vad in dreapta mini mele un fel de bat. Il eau si lovesc demonul in cap cu batul. Vlad mia spus ca poti sa conduci un un demon daca esti in stare de vircolac. Bine ma linistesc si imi scot ghiarele. Mama transformat intr-un lup alb co o linie neagra pe mine. Imi intaresc tot corpul si incep sa rag ca un leu. Demonul se transformase intro stafie ce a intrat in mine. Gata calea e libera pot sa o salvez pe Alex.

Incep sa fug cu viteza mare spre ea, cind inainte imi aparea un demon la fel cu cerculete pe el, doar din dinsele esea apa. Am facut aceleasi miscari cum si la primul dar totul era inzadar. Atunci imi aduc aminte ca Alex mia spus ca sunt o vrajitoare si pot controla elementele asa ca ma concetrez cu ceea ce am prin jur, vad cum pur face sa cutremure pamintul deci pot controla pamintul. Ma uit drept la el ca sa memorez locul unde se afla, apoi inchid ochi si imi imaginez cum el se ineaca in pietrele ce cad pe deasupra lui. Cind deschid ochi acesta si vad, mai vad cum acest demon se transforma in stafie si intra in corpul meu.

Mai aveam inca un pic si o puteam sa o salvez pe Alex, cind ajung acolo .....

-------------------------------------
Suspans da lasa nu mai fiti asa suparati pe mine.

Si incep sa regret ca nu am pus calitolul acesta mai devreme, mersi pentru tot si he acesta e cel mai mare capitol al meu, mersi.

♥♥ va iubesc♥♥

AlphaTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon