Capitolul 18

859 44 0
                                    

Eu, Brad si Vlad ne intoarceam acasa, eram inervati unul pe altul. Cind la usa o vedem pe Alex inotind in lacrimi. Ea cind ma vazut fugea la mine sa ma imbratiseze strins, insa nu i s-a primit deoarece Brad s-a pus intre noi doua. Asa ca saracul Brad se sofoca in imbratisarile lui Alex.

A esit Amy la usa si ne-a inventa pe toti in casa. Ne asezam impreuna la masa, iara Amy incepu sa ne serveasca cu ciocolata calda.

-Alex ce ai patit, intreb eu ingrijorata.

-Sfatul vircolacilor, l-au luat si pe Alvin, zice ea incepind din nou sa se inece in lacrimi. Au zis sa-ti transmit ca tu sa vi poimiine, cind va fi luna rosie si ca tu sa aduci inelul mamei tale.

-Oooo, stai un pic ce inel? Intreba Vlad ingindurat.

-Inelul ce l-a purtat Kira toata viata sa. Ochiul vircolacului.

-Si cu ce va servi acest inel in timpul luni rosie. Intreaba Brad zimbind siret.

-Pai acest inel ii apartinea celei mai puternice vrajitoare...

-Ow, stai un pic vrei sa zici ca mama mea era vrajitoare.

-Da Kira, asta si vreau sa zic, acest ochii in timpul luni rosie va deschide portalul dintre lumea subterana si lumea noastra.

-Si tu de unde sti toate acestea, intreaba Vlad ingindurat.

-Pai ficare familie are o traditie de a sa, familia mea se ocupa de istoria neamului supranatural, familia lui Kira de vraji si toate celea.

-Stai un pic eu pot face vraji?

-Nu numai vraji dar si poti stapini cele patru elemente.

-Copi, haideti la culcare, maine va fi o zi grea pentru voi, in plus Kira trebuie sa se odihneasca. Alex ti-am asternut patul la etajul doi, camera din dreapta.

-Stai mama, Alex va dormi cu mine, zice Brad speriat.

-Da dar ce te derajeaza ceva, zice Amy razind putin

-Nu, raspunde Brad cu un oft.

Toti ne ridecam sus ca sa imtram in lume visurilor si cosmarilor. Insa cred ca azi noapte nu voi avea cosmaruri, deoarece eu dorm cu Vlad. Si in plus am observat ca lui Alex ii placi tare sa seada in prejma lui Brad.

AlphaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin