Capitolul 5

384 10 0
                                    

Elena a facut cativa pasi, ajungand la cativa metri distanta de lac si si-a scos pantofii din picioare, apoi si-a tras bretele de la rochie cativa centimetrii in jos pe mana, lasand rochia sa cada pe iarba umeda. Acum, cand corpul ei perfect proportionat era acoperit doar de lenjeria sa intima, neagra, cu dantela din loc in loc, lumina lunii ii mangaia pielea, razele sale palide dand chipului Elenei un aspect angelic. Elena i-a aruncat o ultima privire rapida lui Stefan, zambindu-I scurt, apoi a inceput sa patrunda in apele recii, pe care luna se reflecta perfect. Elena statea acum in apa privindu-l pe Stefan, care, fara vreo ezitare, a inceput sa isi dea cu repeziciune hainele jos, ramanand doar in boxeri, apoi i sa alaturat Elenei in acele ape misterioase. Cei doi au inceput sa se stopeasca reciproc, sa inoate, sa se joace precum niste copii. Poiana care cu cateva clipe in urma era dominate de o liniste singuratica, chiar melancolica, rasuna acum cu rasetele lor. Elena a sarit pe Stefan, trupurile lor unindu-se sub apa inghetata. In acel moment, cei doi au initiat un nou sarut, care devenea tot mai pasional cu fiecare secunda ce trecea. Stefan in mangaia cu dantrete spatele Elenai, mana lui ajungand apoi pe piciorul ei. Elena isi masca gratios, sincronic mainile de pe spatele lui musculos, prin parul sau uda. Dupa cateva moment, in care sarutul era tot mai mult adancit, Stefan s-a oprit, a privit-o pe Elena, apoi a rostit:

-Eu locuiesc singur, iar casa mea nu e departe de aici. Stiu o scurtatura foarte rapida.

Fara ca alte cuvinte sa fie necesare, Elena si Stefan au iesit cu repeziciune din apa, luandu-si din nou hainele pe corpurile lor acum ude, de pe care stropii de apa se prelingeau. Stefan a luat-o pe Elena de mana, iar cei doi s-au indreptat, aproape alergand, catre casa lui Stefan. Au ajuns in doar cateva minute, iar in secunda in care au trecut pragul casei, trandind usa in urma lor, au urcat rapid scarile, indreptandu-se catre dormitorul lui Stefan, pasii lor catre camera fiin acompaniati in permanenta de saruturi dulci si mangaieri. Ajunsi in dormitor, sarutulile au devin pasionale. Elena i-a dat jos tricoul lui Stefan, apoi rochia sa a fost din nou lasata sa cada. Acum, Elena era intinsa pe patul moale, antic al lui Stefan, iar el era ajezat peste ea, sarutandu-I cu ardoare gatul, carpul lui strivindu-l pe al ei. Admosfera romantica, pasionala create de cei doi, de dorinta lor, a fost spulberata de telefonul Elenei, care suna neincetat, parca refuzand sa fie ignorat. Elena s-a ridicat atunci din pat, a luat telefonul care zacea pe podea in mana si a privit ecranul, observand ca persoana care o suna atat de insistent este mama ei. A raspuns.

-Elena, unde esti?

-Mama, sunt bine. Voi venii acasa mai tarziu.

-In nici un caz. Este mijlocul saptamanii si este foarte tarziu.

-Dar...

-Elena, te rog, vino acasa. Sti ca nu pot sta linistita daca este atat de tarziu si tu inca nu esti acasa. Caroline mi-a spus ca tocmai ai plecat de la ea pentru ca a trebuit sa terminate un proiect pentru scoala, dar te rog sa te grabesti.

-Bine mama, stai linistita.

Elena a inchis telefonul, spund in mintea ei "Multumesc Caroline", apoi a pus telefonul pe birou, langa al lui Stefan si si-a intors privirea catre pat.

-Trebuie sa plec, a spus Elene, putin trista.

-Te conduc, a zis apoi Stefan.

Cei doi s-au imbracat rapid, Elena a luat printr-o miscare rapida telefonul de pe birou, panandu-l in mica posetuta pe care o avea cu ea, apoi cei doi au mers catre casa Elenei. Cand au ajuns in fata casei, Stefan i-a oferit un scurt sarut., apoi Elena a intrat in liniste in casa si a urcat cu repeziciune scarile, iar cand era pe punctul de a intra in camera sa a auzit vocea mamei sale, venind din bucatarie.

-Elena, esti tu?

-Da mama.

-Esti bine?

-Da, stai linistita. Acum ma duc sa ma culc, pentru ca sunt cam obosita. Putem vorbi maine?

-Desigur. Noapte buna!

-Noapte buna!

Elena a intrat rapid in camera, înainte ca mama sau tatal sau sau o vada, pentru ca nu ar fi stiut ce explicatie sa le de-a in legatura cu rochia si parul sau inca ude. Si-a ajezat rochia pe spatarul scaunului, lasand-o sa se usuce si s-a schimpat in pijamale, a stins lumina, apoi s-a ajezat in pat. A luat apoi in mana telefonul pe care il puse pe noptiera, iar cand ecranul telefonului a pornit, Elena a realizat ca in graba sa luase telefonul lui Stefan, nu pe al ei. Pe ecran era o poza cu Stefan, pe care Elena a privit-o timp de cateva secunde. Cand a vrut sa puna telefonul jos a observat ceva. Lantul! In poza, Stefan purta un lant. Dar nu orice lant, ci lantul pe care Elena l-a gasit in padure, noaptea trecuta.

Vampire RomanceHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin