29

3.1K 119 9
                                    

Omar <33;
Godmorgon babe :*
Ville bara höra hur det är med dig & säga att jag saknar att ha dig i min famn. Puss !

Samtidigt som jag läser meddelandet formas ett stort leende på mina läppar. Han är den gulligaste på hela universum. Mina fingrar dansar över tangentbordet när jag snabbt skriver ett svar till honom.

Wilma;
Godmorgon underbaraste! <33 med mig är det bra i guess, glömde handla igår så måste stressa iväg till affären *suck* :/ åhh, saknar du också, du får komma tillbaka snart <33 puss !

Jag läser snabbt igenom smset en gång innan jag trycker på 'skicka' och det vanliga 'skickat' ljudet hörs. Jag lägger ner mobilen i min ficka igen och fortsätter sedan min väg till affären.

Det plingar till i klockan när jag äntligen kliver in genom dörren till affären. Jag letar stressat efter hyllan med drickyoghurtar innan jag sedan går till kassan. Jag slänger en hastig blick på mobilen och inser att jag bara har en kvart på mig innan skolan börjar. Shit. "24 kr tack" säger tjejen i kassan och jag nickar samtidigt som jag plockar fram en tjugolapp och fyra enkronor från min plånbok. Jag rycker åt mig min drickyoghurt och rusar sedan ut ur butiken och så fort som jag bara kan, fortsätter jag med att springa till skolan. Eftersom jag missade bussen så har jag inget annat val än att springa. Vilken toppenmorgon jag har haft *notera sarkasmen*.

Efter ett tag ser jag den mycket välkända skolbyggnaden och suckar av lättnad. Med bara en minut kvar tills första lektionen ska börja kliver jag in genom skolans portar och rusar fram till mitt skåp, rycker tag i mina saker och skyndar vidare mot klassrummet. När vår lärare precis ska stänga dörren slinker jag smidigt emellan och hinner precis i tid och slipper frånvaro. Jag ploppar ner på en ledig stol och det råkar vara precis bredvid Hedda. Jag ler snabbt mot Hedda innan lektionen börjar.

"Innan vi börjar vill jag bara säga att ni får sluta efter lunch idag eftersom ni får håla på alla lektioner efter lunch då vi inte lyckats hitta några vikarier" säger vår lärare och låter sin blicka svepa runt på alla i klassen. Sluta efter lunch? Perfekt! Jag bryts från mitt dagdrömmande när min mobil surrar till framför mig. Jag kollar upp på läraren i hopp om att hon inte ska ha sin blick på mig just i denna stund så jag kan svara på smset som trillat in.

Felicias namn visas på displayen och ett leende börjar byggas upp på mina läppar. Jag tar min mobil och håller den under bänken samtidigt som jag läser vad hon skrivit till mig.

Felicia;
Hej Wilma! Jag tänkte höra ifall vi kunde träffas och ta en fika eller något idag? Kram :)

Jag slänger upp en snabb blick på läraren och ser att hon står med ryggen emot så jag skriver ett snabbt svar.

Wilma;
Ja det hade varit kul ! :) jag slutar efter lunch idag, när slutar ni? Kram :)

"Wilma, lägg undan den är du snäll"

Hastigt stänger jag av mobilen och kollar upp på läraren och märker att hon har blicken fast på mig. Jag nickar ursäktandes och lägger ner mobilen på bänken framför mig igen.

---

"Hejdå Wilma" säger Hedda och kramar om mig innan hon försvinner iväg åt det motsatta hållet än vart jag ska. Felicia hade tydligen studiedag idag så just nu är jag påväg mot Starbucks vid plattan. Tanken på William ploppar upp i mitt huvud vilket får mig att inse att han inte har varit i skolan idag. Undrar varför? Men nej, varför bryr jag mig ens om honom? Han är ju bara en fuckboy, plus så har jag ju Omar.

Tunnelbanan stannar och jag hoppar av. När jag kliver in på Starbucks tar jag ut mina hörlurar, köper en kaffe och en muffins innan jag letar upp vart Felicia sitter och sätter mig ner på stolen mittemot henne. "Så hur var skolan?" frågar hon och ler. "Well, som alltid, trist och bara tråkig" svarar jag och skrattar. "Hur var ledigheten då?" säger jag och ler glatt mot henne. "Jorå, det var väl najs" säger hon och vi skrattar åter igen.

"Men berätta, hur är det i Stockholm jämfört med där du bodde tidigare?" frågar hon och dricker en klunk av sitt kaffe. "Asså det är väldig stor skillnad, Stockholm är ju så himla mycket större och det händer mer saker här" säger jag. "Har du fortfarande kontakt men någon från där du bodde innan?" frågar hon.

"Ja..eller asså" säger jag och suckar. Tanken på att mina bästa vänner har typ övergivit mig äntrar mitt huvud och jag börjar bli en smula ledsen. "De har typ slutat kontakta mig..eller asså, jag vet inte, det verkar som om de inte tycker on mig längre så jag har inte tagit något initiativ till att prata med dem" säger jag med en suck. "Åhh..jag förstår, men du kan ju alltid försöka prata med dem, allt kanske bara är ett missförstånd?" säger hon och ler medlidande. "Jag hoppas det".

ADOPTERAD | ORWhere stories live. Discover now