Hfst 22

724 54 2
                                    

Pov Heaven

"De bel eindelijk" zucht ik, ik doe mijn boeken in mijn tas. "Weet je wat zo gaaf is" roept Sharon door het lokaal heen. Ze loopt naar mij toe, "ik krijg de zwarte dr. Martens van pa" zegt ze blij. Ik schud lachend met mijn hoofd, "wat?" vraagt ze. "Niks, niks" onschuldig haal ik mijn handen omhoog. "Ik haal ze vanmiddag op" "kom we gaan, ik wil naar Noa toe" ik pak mijn zwarte rugtas en doe hem over mijn schouders heen.

"Noa" lachend ren ik in zijn armen. "Hey schat" ik geef hem een kus op zijn mond. "Ja jongens ik ben er ook nog" zegt Sharon terwijl ze haar nagels bekijkt. Ik kijk haar grinnikend aan. "Shit... Set met zijn schoothondjes" Sharon kijkt gespannen voor haar uit. "Hallo" zijn zware stem zorgt er voor dat ik kippenvel op mijn armen krijg. Hij legt een arm over Sharon heen, "babe" zegt hij grijnzend tegen Sharon. "Laat me los" sist ze, ze duwt Set aan de kant zodat zijn hand van haar af glijd. "Nog steeds met die Noach zie ik" zegt Enos, de beste vriend van Set. Noa kijkt boos naar Enos, Noach is zijn echte naam maar hij haat die naam. Daarom noemen we hem Noa, maar eerlijk ik vind het allebij mooi bij hem staan. Noa slaat bescherend een arm om me heen.

"Als je gek word van hem, weet je me te vinden hè. Ik kan je wel wat afleiding geven, maar ik kan je niet beloven dat ik altijd vrij ben" Enos kijkt mij met een ondeugende grijns aan. "Hoe vaak moet ik het je nog duidelijk maken, Enos. Ik ga niet weg bij Noa en ik ga jou absoluut niet opzoeken." ik kijk hem boos aan. "Gek, je bent gestoord" hoor ik Sharon door de hele gang heen gillen. Set zijn lach vervult de stilte, "jij, jij..." ik zie dat ze zich echt in moet houden.

"Kom, Set. Laat haar nu maar" zegt Renzo terwijl hij haar onderzoekend aan kijkt. "Sinds wanneer bepaal jij dat" zegt Set terwijl hij een wenkbrauw op haalt. "Ik ben het helemaal eens met Renzo, je kunt ons beter even laten. Of gewoon voor altijd" kom ik tussen beide. Set duwt Sharon hard aan de kant en komt met grote intimenderende stappen op mij af lopen. Hij pakt ruw mijn schouders vast, "houd je er buiten, ja? Je hebt geluk dat ik Enos tegen hou, anders was je al lang verkracht door hem. Pas s'avonds dus maar op" als hij mijn geschokte blik ziet begint hij te grijnzen. "Dat doe je toch niet" zeg ik koppig, "oh nee? Kijk hoe Enos naar je kijkt. Vol lust! En als ik en mijn vrienden iets willeb dan gebeurt het ook." Sharon kijkt mij bezorgd aan want zij en ik weten donders goed dat als ze iets willen het ook gaat gebeuren.

Alleen èèn ding dat ze niet weten is dat ik een wee- Nee stop, dat woord ga ik nooit weer zeggen. Het is verleden, en dat laat ik ook zo. Het dringt me nu pas binnen dat Set en zijn vriendjes al weg zijn. Noa drukt mij tegen zijn borst aan. Hij drukt zachte kusjes op mijn haar, "ik blijf voortaan altijd bij je, niemand kan en mag je aanraken. Je bent van mij" die zin... Ik kan er niks aan doen maar het doet me denken aan hem. Hij die me ook op eiste, maar Noa eist me op een ander soort manier op. Hij eist mij op omdat hij van mij houdt en ik van hem.

"Ik laat je nooit meer alleen lopen s'avonds. Ze zullen je niks aan kunnen doen" glimlachend kijk ik naar de bezorgde Noa. "Maak je maar geen zorgen, ik kan mezelf wel beschermen" ik druk mijn lippen op de zijne.

***

"Dag Noa, ik hou van je" ik fiets het school plein af. De wind komt me te gemoed. Na een tijdje heb ik het gevoel alsof ik word gevolgd. Door mijn goeie gehoor, hoor ik ongeveer honderd meter van mij af een auto langzaam rijden. Lachend rol ik met mijn ogen waarna ik mijn hoofd schud. De auto komt naast mij rijden maar ik doe alsof ik niks door heb. Het raam gaat open en ik zie Set voor het stuur zitten en naast hem zit Enos. "Hallo babe, een lift nodig?" vraagt Enos, "huh, zei je wat?" ik haal het oortje uit mijn oor. Stiekem had ik maar èèn oortje in en heb ik hem wel gehoord maar ik hou er van om hun te irriteren. "Of hij je nu mocht verkrachten" zegt Set geirriteerd, blijkbaar heeft hij door dat ik het wel had gehoord.

Ik doe negerend mijn oortjes weer in en doe alsof ze niet bestaan. Ik begin te glimlachen als Noa en mijn lievelings nummer voor bij komt. Set laat zijn auto grommen en scheurt langs mij heen.

Na een kleine tien minuten kom ik eindelijk aan bij mijn apartement. Ik zet mijn fiets in het gezamelijke fietsen stalling van de apartementen. Neurient loop ik door de gangen naar mijn kamer. Ik haal mijn sleutel tevoorschijn en pruts aan het slot. Met een klik gaat het open, ik gooi de deur met een zwaai open. "Thuis" zucht ik opgelucht.

*** *** *** ***
Heey,

Wow, heeft iemand pen en papier bij zich?

Nee..?

Ow... Okee laat dan maar.

Dit is al de derde keer dat ik zo snel publiceer.

Maar zoals ze altijd zeggen drie keer scheepsrecht

Jullie zullen me wel haten, misschien wel erger. Mijn nek om draaien.

Maar onthoud wel èèn ding voor je mijn nek om draait, dan zul je zelf moeten fantaseren over hoe het verder gaat :p

Ow en wat hou ik van jullie en jullie lievelijke reacties XD

Lots of love

Anna

Ps: vote en reageer maar zoveel jullie willen het maakt me namelijk echt blij en het spoort me aan om te schrijfen.

Secrets For HerWhere stories live. Discover now