Hfst 36

685 57 4
                                    

Pov Damon

Hoe kon ze? De bitch. "Alpha" "wat?" snauw ik mijn beta, Dave, af. "De vijanden komen steeds dichter bij de grens" antwoord hij, "stuur meer wolfen er heen voor bescherming en laat ze rond de grens doorzoeken. Als er nieuws is ben ik de eerste die het weet, begrepen?" vraag ik streng, "altijd, Alpha" mompeld hij waarna hij bij mij weg loopt. Vermoeid zucht ik, alles zit tegen. Eindelijk heb ik Heaven weer bij mij na een jaar, ik dacht dat we bij elkaar hoorden. Maar daar dacht zij blijkbaar anders over. Ze liet me in de steek, het enigste wat ze van mij mee nam waren de herinderingen en mijn hart. Ik hield van haar, maar zij? Ze liet me achter alsof ik helemaal niets voor haar was. Waarom moet ik die verotte gevoelens voor haar hebben als ze ze niet voor mij heeft?

Waarom is ze hier uberhaupt nog? Waarom heb ik haar ook al weer tegen haar zin mee genomen terwijl ik wist dat ze een vriend heeft. Een jongen die veel te veel voor haar betekend. Boos gooi ik een stoel om, kan er dan nooit iets goed gaan? Ik laat mijn handen door mijn haar gaan. Ze is van mij, ze voor altijd van mij blijfen. Mijn meisje, ik heb haar nodig. Ik wil haar, nu gelijk. Ik draai me weer om en loop met grote looppassen naar haar kamer. Ik hoor haar zachtjes huilen, zonder emotie open ik de deur. Ze kijkt geschrokken op, haar grote blauwe kijkers zijn vol met tranen. Haar volle lippen lijken iets wat ruwer door de zoute tranen, haar wangen zijn een tint roder dan ze eerst waren.

Ik weet het zeker, ze is van mij. Ze zal voor altijd bij mij blijven. Ik loop naar haar toe, geschrokken krabbelt ze over eind en veegt ze haar tranen weg. Ik loop naar haar toe maar zij denkt daar anders over. Ze zet grote stappen naar achteren, "blijf staan" ik loop weer naar haar toe maar ze luisterd niet. Ze loopt weer een stuk achter uit tot ze niet verder kan. Ze kijkt angstig uit haar ogen, ik pak haar schouder vast en geef haar een duw tegen de muur. Ze kreunt zachtjes door de pijn wat mij lichte pijnlijke steken door mijn lichaam geeft. "Ik zei, blijven staan" sis ik de steken negerend.

Ik veeg haar haar aan èèn kant van haar nek weg. Mijn handen laat ik van haar schouders glijden tot ik bij haar heupen aan ben gekomen. Mijn lippen plaats ik in haar nek, ik plaats zachte kusjes op haar nek tot ik bij haar markering ben aan gekomen die ik haar heb gegeven. Ik druk mijn lippen op de markering, tintelingen gaan door mij heen. Ik hoor Heaven naar adem hapen, "h-hou op" fluisterd ze. "Waarom?" mompel ik tegen haar huid aan, "alsjeblieft?" vraagt ze waarna een snik haar mond verlaat. "Ga met mij iets leuks doen" fluister ik in haar oor, ze rilt. "Èèn dag, als je s'avonds met zekerheid kan zeggen dat je niks meer voelt voor mij zal ik je laten gaan." ze kijkt verbaast op, haar ogen lichten even op. "Pinky promis?" ze steekt haar pink voor uit, ik haal èèn wenkbrauw omhoog. Ze zucht, haar warme kleine hand pakt mijn pink, "houd hem voor je" mompeld ze. Ze verwikkeld haar pink om de mijne, lichtjes gegint ze haar hand te schudden waardoor mijn hand mee schud op haar beweging. "En dan zeg jij..." "Pinky promis?" antwoord ik twijfelen. Een lichte glimlach verschijnt er rond haar lippen, "het staat nu vast" concludeert ze.

"Maak je mooi, ik haal je over ander half uur op" ze knikt. Ik laat haar alleen maar doe wel de deur op slot, voor de zekerheid. Glimlachend schud ik mijn hoofd, haar kinderlijke gedrag is ze nog niet afgeleerd. Ik loop naar mijn kamer en zoek een zwarte jeans. Daar boven op zoek ik een witte polo shirt met v hals. Ik neem eerst een koude douche om me helemaal wakker te krijgen. Ik kleed mij weer aan, mijn haar doe ik eerst nog niks aan zodat het kan drogen. Dan besenk ik me opeens dat ik helemaal geen planning heb...
Waar houd zij van? Ik wil iets gaan doen dat blijft hangen in haad hoofd voor altijd. Dat ze me niet vergeet.

Als mijn haar eindelijk droog is, met mijn handen ga ik door mijn haar zodat het warrig voor mijn ogen hangt. Ik spuit wat aftershave in mijn nek en ook doe ik axe deo onder mijn oxels. Ik trek zwarte sokken aan, mijn zwarte Dr. Martens pak ik ook weer uit mijn kast. Die schoenen maken mijn look helemaal af. Opeens herinner ik me het kleine doosje weer. Nu een jaar lang al heb ik het in het nachtkastje liggen, het was voor haar. Maar ik kreeg de kans niet om het aan haar te geven want voor ik het wist was ze al weg... Ik pak het doosje en stop het in mijn broekzak. Voordat ik naar Heaven ga zet ik buiten een paar dingen klaar als voorbereiding.

Hard klop ik op de deur, "ik kom" hoor ik haar roepen. Ik hoor gestommel en daarna zacht gevloek. De deur gaat open en Heaven kijkt mij beschamend aan. Ik bekijk haar, ze heeft een zomers wit jurkje aan wat haar lange bruine benen goed doen uitkomen. Ze heeft amper make up op maar wat ze op heeft staat haar prachtig. Haar blonde haren hangen los over haar blote schouders, met een clipje heeft ze een vlechtje naar achter vast gemaakt. De witte balarinas maken het helemaal af. "Kom je?" vraag ik met een tevreden glimlach, ze knikt verlegen. Ik houd mijn arm zo dat ze haar hand in mijn arm kan haken. "Charmeur" fluisterd ze lachend. "waar gaan we heen?" vraagt ze nieuwsgierig, "Dat zie je zo" zeg ik grijnzend. Stiekem uit mijn ooghoeken bekijk ik haar beter, ze heeft lichte zomer sproeten over haar neus wat haar schattig maakt.

"Waarom gaan we naar de tuin?" ze kijkt me fronsend aan. Ik open de eiken deur en laat haar naar buiten. Met grote ogen kijkt ze wat er voor ons staat. Ze draait zich naar mij toe. Haar ogen beginnen te glimmen, geamuseerd zegt ze; "schilderen..."

*** *** *** ***

hey,

Ja ja, ik ben er weer vroeg bij met dit hoofdstuk 😋 but i love it

Er komt weer, ik weet het, alweer een nieuwe cover voor secrets for her... Ik hou van covers maken en ben echt nog steeds niet tevreden met deze cover. Hij is zo standaard, ik wil iets dat echt aanspreekt dat je er op wilt klinken en gelijk begint met lezen. Dus hou in de gaten, het zou kunnen dat ik snel weer een andere cover heb

IK maak covers, dus als iemand een cover zoekt kan je altijd bij mij terecht. Ik heb ze diezelfde dag nog klaar dus zet maar in de reacties als je er één wilt. (ik verveel me namelijk, nu ik vakantie heb. Met covers maken vermaak ik me tenminste 😆)

Eigenlijk kwamen we net niet op de 15 votes maar omdat er people bij waren die zo opgewekt waren kon ik het niet maken om geen hoofdstuk te maken uit Damon zijn Pov.

Als jullie vaker een hoofdstuk uit Damon zijn Pov willen moeten jullie het zeggen 😉

xx anna💕

ps: ik hou van dit liedje echt waar

Secrets For HerWhere stories live. Discover now