-

119 17 4
                                    

Mikor felértünk a szobánkba Ati várakozott ott.
-hát te hogy kerülsz ide?-érdeklődtem és kicsit ilyedten néztem rá.
-Dávid beszélni akar veled ,fontos! -Nézett Ati Zsófira.(?) (Dávid Ati és Márk szobatársa)
-Nem akarok vele beszélni nem fogta fel?- Üvöltött Zsófi, én meg megszepenve bámultam rájul, mert fogalmam sem volt miről van szó, bár sejtettem. (hisz régebben is volt valami köztük csak nem árulták el)
-jó ha te nem mész ő jön ide! -Vágta rá a kerítő fiú.
-haa én aztán nem megyek sehova !Amugy is te meg mit ugrálász neki ,nem vagy a csicskája...- terelte a szót Zsófi, eleg idegesnek tűnt, de mindhiába Ati kapta is a telefonját és hívta Dávidot.
Lélegzet vissza folytva néztem az eseményeket .Zsófi ledermett ,úgy hogy nekem kellet lépni
-VÁRJ! kiáltottam- átmegyek Zsófival jó? Csak adj fél órát.-
Ati letette a telefont és bólintott.
-Akkor fél ora mulva! -mászott ezzel ki az ablakon.
Zsófi még mindig lefagyva ált egyhejben.
-magyarázatot követelek! -ültem le a lány mellé.
-fuu hát ez nagyon hosszú sztori.-vágta rá.
-nem érdekel, van meg fél óránk!Ha nem magyarázod meg ezt az egeszet nem megyek át veled, és akkor ők jönnek érted! -fenyegetem Zsófit ,mert mindig amikor rákérdeztem kitért a válasz alól.
-úgy kezdődött az egész.. -kezdett bele a történetbe én meg kényelemben helyeztem magam -hogy a gólya táborba megismertem Dávidot,nagyon jóba voltunk, de egyik este egy köcsög végzős drogot kevert az italába poénból, ő meg rám akart mászni és nem engedett el,nagyon megilyettem...lélegzet visszafolytva halgattam fekete hajú barátnőmet.
-és?- Érdeklődtem
-sikerült lelöknöm magamról és elfutnom.Ő másnap nem emlékezett semmire,semmire...de elmesélték neki az este történteket, ő egyből jött hozzám bocsánatot kerni...de én nem engedtem be.Minden nap hívott, és egyszer felvettem. És aszt mondta szeret és bármit megtenne ,hogy ne haragudjak és nem akar tőlem semmit,becs szó... de én annyit válaszoltam neki hogy én nem szeretem, és soha nem is fogom.
-és szeretted?-kérdeztem szomorúan es eggyütt érzően.
-szerettem hát...sőt még most is szeretem.-válaszolt kicsit idegesen.
-de akkor...miért...? -Kutakodtam tovább.
-Mert makacs vagyok!- Csattant fel Zsófi, féltem hogy elsirja magát, de mielött megtörténhetett volna megöleltem és odasugtam neki-menny már,szerezd meg eszt a baromt!-Puszit nyumtam az arcára és meglöktem.

Emo mindhaláligWhere stories live. Discover now