K

71 15 1
                                    

Hétfőn Miki ébresztett.
-hé..hé Elisz! -rángatta a vállalat izgatottan.
-igen? -mondtam nyugodtan, mert nem akartam bunkó lenni
-nézd kinek a számát szereztem meg- mutatta felém a telefonját.
-Anna? Tudnom kéne ki az? -mondtam fáratt hangon.Lehet hogy meg kéne kérdezném hogy jutott be...de ugysem kapnák rá választ,sose kaptam.
-hát a csaj akire....rámásztam-nevetett.Kérdően néztem rá ugyhogy belekezdett a mesélésbe.-hát ugye én vasárnap délután vissza mentem Pestre, mindegy miért... és összefutottam vele az utcán,bocsánatot kértem és elkezdtünk beszélgetni.Azt mondta raszta létemre tök jófej vagyok.-mosolygott Miki
-Ez jó hír!Majd meséld el a részleteket. De most lennél szives kimenni amíg felöltözök? -nevettem fel és kikeltem az ágyból fekete halálfejes pizsimbe .
-ja okés. Ugye tudod hogy te vagy a legjobb barátom! -ölelt meg, de válaszolni már nem tudtam mert izgatottan kifutott az ajtón. Nagyon furcsa volt ez tőle, hisz ő tipikusan az az ember aki nem fejezi ki az érzelmeit. Szerintem szerelmes... A suliba érve le támadtam Mikit kérdésekkel.Elmesélte hogy nagyon jófej a csaj és szerelmes belé.Jah meg hogy nagyon durva dolgok történtek este amire nem is emlékeztem.
-tudtad hogy megvolt az első csókotok Márkal.-húzta vigyorra a száját Miki
-Hogy mi van? -nevettem fel a fejemet fogva. -úr isten, ennyire részeg voltam.
-ezek szerint igen -kacsintott rám a raszta.Még egy-két dolgot elmesélt hogy állatkodtunk este, mind pl hogy Ati nyakába ülve tomboltam meg ,hogy hányt Zsófi az épület mögötti szemetesbe és hogy röhögött rajta Márk...meg ilyenek.
-eszt mind a csaj mesélte? -kérdeztem mikor Márk leült mellém.
-igen Anna-mosolygot szerelmesen Miki.
-Hali -köszöntem Márknak mielött a raszta kemény gyerek elolvad melletünk.- tudtad hogy megvolt az első csókunk? -néztem rá Márkra nevetve, de mikor rájöttem hogy aszt mondtam hogy "első " el kaptam a fejem és a földet kezdtem el bámulni.
-Mivan? -nevetett ,fuu hál isten nem esett le neki az "első " szó...
Be csengettek.
-mennem kell, bocsi Miki még dumálunk ! -és elfutottam.

Emo mindhaláligWhere stories live. Discover now