T

82 15 2
                                    

Délután 5 van. Kb 25-30 ember lehet itt, birom ha a bátyám tart házi bulit. Sok a pia, sok a pasi...kockahasuúpasi...nem mindta engem bárki is érdekelne Márkon kivül, de azért tavaj rendesen ki használtam azt a lehetőséget hogy a bátyámnak szinte csak kigyúrt sexy haverjai vannak. Vagy pont az ellentéte,zenész, hoszúhajú,pirszinges álom pasik.De mindegy, most is részeg leszek az tuti! Már a 3 .vagy 4. felesnél járhatok,Beni sajnos nem jön... nem birja ezt a környezetet,de szerintem a szülei nem engedték .Pl azt hittem Vinit sem fogják elengedni (ő csak 8-9 körül fog ide érni ) de csicseregték a madarak ,hogy azt mondta a szüleinek hogy "sima pizsi buli lessz". Talán ezért volt multkor is szobafogságban. Ő tuti nem fog inni, ő olyan...olyan jó kislány,szegényt mindíg bele rángattuk a hülyeségbe .
-fuuuuu de szar ez a zene! -jelentettem ki -nézd meg, mindenki csak ül és nyomja a telefonját!-kezdtem el hadonászni.Odamentem a bátyám telefonjához és bekapcsoltam greenday-tól" holiday"

című számot és felráncigáltam Saccyt és Márkot a székről. Saccy már nagyon kába volt ,nem nagyon birja a piát ,de egy rocker pasi a nyába vette ,aki már egy ideje figyeli a szintén rocker csajt.Most ott tombolbak.Mindenki egyesével felált és elkezdett bulizni. A kocka táborból hirtelen tiszta koncert hangulat lett.Rájöttem hogy elvesztettem Márkot.
-Márk? Hé Már-véletlenül neki mentem a szédölgés közben egy elég magas gyereknek -bocs- néztem végig az oriáson.
-bassza meg hun van ez a gyerek??? -beszéltem tovább magamba miközben probáltam kiverekedni magam a tömegből.
-hé Hugi kit keresel?-kiabált nekem a ricsajban a bátymám,aki Renivel táncolt.
-Márkot-kiabáltam neki vissza. -nem tudod hol van?
-hogy mivan? -nevetett a bátyám és oda hajolt Alexhoz.Jesszus ezek meg indultak felém, félek.
-hy kiscsaj ,nem szeretnél egyet fürdeni? Jó meleg a víz- (van egy be épített medence a kertbe)megragadta a kezem, én meg sikitani kezdtem.
-Ne a telefonom is nálam van! Neee -visirottam nevetve mikor a bátyám felvett a hátára, mint egy zsákot.
-Alex pls vedd ki a telóját- nevetett a bátyám miközben probáltam ki szabadulni szorításából.
-ez egy merénylet! Segííítséég!-visitva nevettem, de szerintem csak az alkohol röhögött bennem-Saccyyy segíts -kapálóztam tovább, de már a medence mellet voltunk. A bátyám az ölébe vett.
-fogd be az orrod- kiáltott egyet és velem az ölében bele ugrott az elég hideg medencébe.
-Elisz! nem is szóltál hogy medencés buli lessz!-nevetett a "partról" Saccy aki tuti végig nézte a jelenetet. -kár hogy nem hoztam bikinit...-nevetett tovább és bele ugrott a vízbe. -rohadj meg-kezdtem el fröcskölni .Mindenki egyszerre felkiáltott .
-irány a medence!!-hangzott egyszerre .Szinte mindenki bent volt a vízbe. Persze Márk sehol.

Emo mindhaláligWhere stories live. Discover now