T

83 16 2
                                    

Reggel elég korán felkeltem.
Még nem volt 8 óra sem, felölzöztem ,megcsináltam a hajam és útra készen ültem az ágyon a többiekre várva, kb 2 percig birtam és csináltam kettő kakaót. Zsófit néztem hátha felkel de meguntam és fejbedobtam a kispárnámmal.Amin egy motor volt barna alapon és rá volt irva hogy " a legjobb motorosnak" ...régen még a bátyám kapta de en úgy döntöttem ,hogy neki nem kell,ugyhogy minden este ezzel alszok kb 3 éve, sok helyen járt már, volt már Debrecenben, Horvátországban ,Kecskeméten... sorolhatnám tovább de Zsófi felkelt és szemét dörzsölte
-joreggelt hoztam kakaót! -vigyorogtam,de ő csak a feje alá húzta a hozzávágott párnát.
-Ez reménytelen-mondtam nevetve ,magamnak mivel Zsófi szerintem már vissza aludt.
-Zsófiiii...készülődj össze addig megnezem Márkékat.-beszéltem még mindig magamnak. Kimásztam az ablakok át Atiékhoz. Nemtudom miért nem használjuk az ajtót...lehet azért mert az ablak mindig nyitva van,vagy csak megszokás .Bemásztam a fiúk ablakán,mindenki alszik.
-hé fél 12 van-kiáltottam el magam,de csak Márk nyitotta ki a szemét.Odasétáltam Márk ányához és lehajoltam hozzá,néztem egy ideig de inkább megpöcköltem a fülét, hogy adjon valami életjelet.
-mennyi az idő-kérdezte fáradt hangon
-fél kilenc-feleltem halkan a csippás szemébe nézve és az ágyához legugolva, olyan közel volt az arca... simán megcsókolhatott volna...volna.
-had alugyak,tudom hogy úgy volt hogy kilenckor elindulunk,de erre van szánva a hétvége,holnap ugysem alszunk -mosolygott-gyere feküdj ide -ment bejjeb az ágyon és felemelte a takaróját.Természetesen nem hagytam ki a lehetőséget, hogy megint vele aludjak.Bebujtam a meleg paplan alá hátat fordítottam Másrknak de a testünk szorosan összeért ,éreztem enyhén kockás hasának melegét ahogy hozzásimul a hátamhoz és... átkarolt.Kezét derekamra tette és magához húzott és bele szagolt a hajamba.

Emo mindhaláligWo Geschichten leben. Entdecke jetzt