famous

13.7K 546 33
                                    

'...Dus ik vertrek over drie dagen naar Los Angeles,' zeg ik trots. Ik zie iedereen uit mijn klas geschrokken kijken. 'Nou Megan. Ik denk dat ik namens iedereen spreek als ik zeg dat we heel erg trots op je zijn,' zegt mevrouw Ly. Mevrouw Ly is chinees en heel aardig. Ik heb echt geluk met zo'n leuke mentor. Vorig jaar had ik meneer Cliff. Dat was me toch een chagarijn. Hij kende mijn naam aan het eind van het jaar nog niet. Ik ga weer op mijn plekje zitten. 'Gefeliciteerd,' hoor ik achter me. Ik draai me om. Ik zie dat Max zijn duimen op steekt. 'Dankje,' zeg ik en ik glimlach. Vreemd, hij heeft nog nooit wat tegen me gezegd.

Ik kan me niet voorstellen dat ik over drie dagen mijn koffer in een kostschool open maak. Ik heb dan een eigen kamer en een eigen badkamer, dat heeft de Gerald, regiseur geregeld. Anders moest ik in een kamer met twee andere meiden en in een gedeelde verdieping badkamer, met nog een stuk of twintig andere. Dat is niet handig, omdat ik niet zo goed mijn tekst kan leren.

Ik mag van Gerald de dag dat ik aankom gelijk de stad in om meubels te kopen, aangezien er alleen een bed en een bureau in staat. Dat doen de meeste leerlingen. Ik heb thuis al helemaal een plattegrond getekend. Mijn bed komt onder het raam, in de hoek. Dan koop ik een bankje die komt tegen de muur, naast de deur. Daar tegenover zet ik mijn tv. Naast de tv zet ik mijn bureau. Ik leg nog een leuk vloerkleed neer en ik hang de muur helemaal vool met posters. Het is wel gek dat ik straks ook op een poster kom te staan. 'Heb je zin om de stad in te gaan?' vraagt Lynn. 'Ja tuurlijk, ik wilde al een paar nieuwe autfits scoren anyways,' zeg ik. Ik pak mijn tas en loop richting mijn kluisje. 'Mag ik je handtekening?' hoor ik achter me. Ik draai me verbaast om en dijns achteruit als ik een stuk of tien mensen met pen en papier voor me staan. 'Tuurlijk, maar waarom?' vraag ik, terwijl ik mijn handtekenimg zet. 'Jij word hartstikke beroemd!' zegt een brugpiepertje, 'En dan heb ik een handtekening van je!' roept ze. Ik zet mijn handtekening en loop met Lynn richting de fietsenstalling. 'Dat zal je wel vaker krijgen,' zegt Lynn. Ik knik afwezig. Ik heb er eigenlijk nog nooit bij nagedacht dat ik straks beroemd word. Ik zal in bladen komen te staan, fans krijgen, interviews krijgen, fotoshoots krijgen. Ik zal bekend zijn over de hele wereld...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Heeeeeeeee!

Ik hoop dat iedereen een leuke vakantie heeft gehad. Ik hoop dat je dit stukje niet te lang dradig vond, maar ik heb de laatste tijd weinig inspiratie. Daarom heeft het ook zo lang geduurd voor het nieuwe stuk er op stond. Deze keer komt er sneller een nieuw stukje op staan. Anyways, ik hoop dat je het leuk vond! Lees ook mijn andere verhaal, Make your choise. 

xxx me

Comment, Vote, Follow!

The popular songWhere stories live. Discover now