Deel 4: De pop bloed

2.9K 122 57
                                    

De paranormale activiteiten rondom de Raggedy Ann pop werden steeds extremer.

Op een avond kwam Donna thuis en vond de Annabelle pop op haar bed. De pop had bloed op haar handen, het bloed leek vanuit de pop zelf te komen.

De Annabelle pop was op een onverklaarbare wijze aan het bloeden....

Donna vond dat het genoeg was en besloot om er een medium bij te halen. Een medium is iemand die beweert te kunnen communiceren met de entiteiten uit het hiernamaals zoals geesten en demonen.

Het medium zat een tijdje samen met de pop, daarna vertelde het medium dat de pop bezeten was door een zeven jaar oud meisje genaamd Annabelle Higgins. Het meisje zou dood zijn gevonden op de wei waar het appartementsgebouw op was gebouwd.

Het medium zei ook dat de geest van Annabelle Higgins in het gebouw rondhing en het zich had verbonden met de Raggedy Ann pop. Annabelle zou zich verbonden hebben met de pop omdat ze Donna en Angie betrouwbaar vond en dat Annabelle zich veilig voelde bij de studenten.

Donna en Angie hadden medelijden met Annabelle en besloten dat de geest van Annabelle Higgins bij hun mocht blijven in de Raggedy Ann pop.

Dat was de grootste fout die Donna en Angie ooit hebben gemaakt in hun leven. Ze kwamen er al snel achter dat Annabelle niet zo ontschuldig was al dat ze dachten....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Annabelle De WaarheidWhere stories live. Discover now