Bonus deel 12: Annabelle is er nog

1.9K 93 13
                                    

In dit deel ga ik een paar random feiten en gebeurtenissen op een rij zetten over de angstaanjagend bezeten pop Annabelle.

Toen de pop werd tentoongesteld in het museum van de Warrens bleef de pop actief. Een man begon tijdens een tour de pop te beledigen en begon daarna op het glas te tikken. Hij daagde Annabelle uit om hem te verwonden. Edd Warren heeft kort daarna de man en zijn vriendin uit het museum gezet. Ongeveer 3 uur later verloor de man de controle over het stuur van zijn motor en reed hij tegen een boom. De man overleefde het ongeval niet. Zijn vriendin die achterop zat werd zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht en bleef daar voor een jaar om te herstellen aan haar verwondingen. De vrouw beweerde dat het iets te maken had met Annabelle.

Annabelle wordt in de film 'The Conjuring' en 'Annabelle' voorgesteld als een porseleinen pop maar in het echt is Annabelle een normale Raggedy Ann pop. De porseleinen pop werd in de films gebruikt omdat de Raggedy Ann pop er niet eng uitziet.

De paranormale gebeurtenissen rondom Annabelle was al een jaar bezig voordat er paranormale onderzoeks bij werden gehaald. Maar Donna haalde er na 4 of 6 weken na de eerste paranormale gebeurtenissen wel een medium bij.

Angie en Lou waren verloofd tijdens de paranormale gebeurtenissen. Ze trouwden een paar maand nadat Annabelle uit het huis was.

Ik hoop dat het verhaal van Annabelle jullie een betere kijk gegeven heeft over het Paranormale.
Bedankt voor het lezen en als je een idee hebt voor een ander eng verhaal dat ik kan schrijven reageer of stuur een privébericht XD

Annabelle De WaarheidDär berättelser lever. Upptäck nu