The Nun

485 15 1
                                    

Vandaag publiceerde Warner Bros een eerste trailer voor de opkomende 5e film in The Conjuring universum. Deze film heet The Nun, en jammer genoeg zal er geen waarschijnlijk geen Annabelle in voorkomen. Ondanks dat, weet ik dat er heel veel mensen dit boek lezen die fan zijn van The Conjuring films, dus ik wou de trailer daarom even met jullie delen.

Persoonlijk was ik al een hele tijd aan het wachten voor een trailer, sterker nog ik zocht gisteren op Youtube naar een trailer voor deze film en toevallig of niet kwam er vandaag wel een trailer uit.

Het lijkt op het eerste zicht een zeer goede film, het is weer wat anders dan de Annaballe films. Het is moeilijk om een exacte tijd te kleven op de film, maar ik denk dat het zeker is om te zeggen dat het zich lang voor de andere films afspeelt.

Ik gok dat het zich afspeelt aan het einde van de 19e eeuw of aan het begin van de 20e eeuw, het geeft me zowat The Woman In Black vibes. De omgeving ziet er geweldig uit, een klooster/burcht in het midden van de bergen, maar toch nog met zo'n duistere sfeer.

Ik hoop dat dit de film is dat ik denk dat het is, de conjuring films zijn tot nu toe allemaal excellent geweest (behalve de eerste Annabelle), dus ik ga zeker gaan kijken in de bioscoop. De film komt uit op 7 september 2018.

Wat denken jullie over de trailer? Wordt the nun een goede prequel of zal het een flop worden zoals Justice League en Soylo? Laat het horen in de comments

Annabelle De WaarheidWhere stories live. Discover now