Annabelle 3 Confirmed❗❗❗

407 10 1
                                    

Deze week vond Comic-Con plaats in San Diego, en boy oh boy ben ik blij met wat we kregen dit jaar.

Een nieuw seizoen van Star Wars The Clone Wars, één van mijn favoriete series toen ik klein was.

We kregen ook wat nieuws over een nieuwe Halloween film en meer info over IT Chapter II.

We wisten al dat er een nieuwe film zou komen in het Conjuring universum, namelijk 'The Nun', maar owww shit. James Wan heeft gezegd dat ze werkten aan een 'Annabelle 3'.

Annabelle 3 komt uit op 3 juli 2019, dus nog even wachten. Deze film zal uitkomen voor de langverwachte Conjuring 3, waar we voorlopig nog niet veel info over hebben.

Maar voor zover ik weet, volgens bronnen op het internet, zal het gaan over uiteraard Annabelle maar ook wederom over The Warrens uit The Conjuring. Dus eigenlijk is Annabelle 3 ook een soort van The Conjuring 3.
Het zou gaan over de paranormale activiteiten die plaats vinden in het huis van de Warrens door Annabelle.

Dit vond ik extreem creepy in de eerste film, dat moment dat iemand in de schommelstoel zat met Annabelle. Ik heb daarna de DVD even op pauze moeten zetten na die scené.

Voorlopig zijn er nog geen trailers of niets, dus ik heb nog geen hoge verwachtingen. Ik heb wel zeer hoge verwachtingen bij The Nun. Ik hou van zo'n afgelegen 19e horrorstijl. The nun komt ergens in september uit van dit jaar, genoeg tijd om volwassen luiers te gaan halen xD

Wat denken jullie? Zijn jullie blij met dit nieuws of denken jullie dat we al wat te veel Annabelle gezien hebben?  Laat het horen in de comments.

Ps ik ben momenteel niet veel op Wattpad omdat ik op vakantie ben maar ik moest dit nieuws gewoon delen met jullie :-)

Annabelle De WaarheidWhere stories live. Discover now