Capitolul 24

2K 144 4
                                    

-As vrea sa te intreb ceva..

-Ce vrei ,Zoe?

-Pai..nu stiu ce cadou sa le iau gemenilor.Ma gandeam ca ma poti ajuta tu...

-Lui Blake poti sa ii iei un tricou.Nu imi vine sa cred ca ai uitat de blestemul lui Edan.Este momentul Zoe.Nu o sa mai aiba nevoie de nici un cadou.

   Am uitat complet de blestem.

-Ce as putea face?

-Nimic.Ii poti alina doar durerea.Daca nu,va muri in chinuri.

-Cum?

-Inainte sa moara,saruta-l.Va cadea intr-un somn vesnic.Daca saruti pe cineva care nu este sufletul tau pereche,o sa doarma vesnic.Nu va mai simti nimic.

   O sa o fac.Am tinut mult la Edan asa ca nu il voi lasa sa moara in chinuri.El nu a gresit cu nimic.Imi pare rau de Abigail care este sufletul lui pereche.Trebuie sa ii spun.O sun si ii spun sa ne intalnim.O sa mergem la mall.

Edan pov.

  Maine.Maine este ziua in care voi parasi acest pamant.O sa imi fie dor de Abigail dar nu am iubit-o.Zoe mi-a sucit mintile.Din cauza tatei am cea mai urata viata.O sa scap in sfarsit de ea si o sa merg acasa.Este ciudat sa ii spun Iadului acasa dar,o sa ma obisnuiesc.Cu ajutorul camerei din tablou a lui tata o sa o pot vedea cu Abigail ca sa nu moara de suparare.Are o viata intreaga de trait si este pazitorul lui Zoe.

Zoe pov.

  Ma plimbam prin magazine impreuna cu Abigail.I-am povestit totul dar se pare ca este in faza de negare.Imi pare rau de ea.Am intrat intr-un magazin cu diverse obiecte.Mi-a atras atentia un ceas.Era destul de dragut.L-am cumparat si am iesit din mall.Cum am ajuns acasa am inceput sa ne pregatim pentru petrecerea de ziua gemenilor.Am invatat de la Abiogail o vraja pe care o poate face toata lumea.Sa iti schimbi infatisarea.Dupa  3 ore termin sa me aranjez asa ca merg in camera lui Abigail.Statea pe pat si plangea in hohote.Merg repede la ea si o imbratisez.


Fiica de Alpha SupremUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum