Moartea lui Edan

1.8K 145 5
                                    

Incep sa fuga si sa se impinga pe scari.Zici ca sunt 2 copii mari.Era ora 00:10 si ei inca nu erau gata.Am mers in camera la Blake si l-am luat de mana si l-am tras spre camera lui Edan.Dupa ce l-am luat si pe celalat am mers in curtea din spate.Cand am ajuns impreuna cu ei acolo toti au strigat Surpriza si le-au dat cadourile.Eu am dezactivat vraja si m-am dus langa Blake dandu-i cadoul meu. L-am sarutat scurt.M-am dus la masa ca sa mananc niste aperitive.Am inceput sa ma indop cu prajituri si bomboane.Mananc ca o vaca si apoi ma intreb de ce sunt grasa.Chiar daca prietenii imi spun ca nu sunt grasa eu asa simt.Il simt pe Blake in spatele meu.

-Nu esti grasa.

-Nu imi mai intra in ganduri !tip catre el.

Am inceput sa ne ciondanim pana cand aud o voce in spatele meu care spune "Este timpul".Stiam ca vorbea despre Edan.M-am indreptat spre el si ii spun ca vine cadoul meu de ziua lui.Incepe sa tremure foarte tare.Ii prind fata in plme si il sarut.Imi raspunde stangaci si simt cum cade din bratele mele.Trebuia sa fac asta.Nu vroiam sa il vad chinuindu-se.Imi era prea mila de el ca sa il las asa.Ma uit spre el.Parca dormea dar nu,a murit.O sa ii duc putin lipsa.Abigail plangea in hohote.Chiar daca l-a uitat,se pare ca cu moartea lui Edan si-a amintit totul.Nu pot face nimic pentru ea.

Edan pov.

Ma trezesc intr-un loc foarte urat plin de creaturi ciuadte.Incaperea era foarte rosie si era plin de flacari.Se pare ca am ajuns in Iad.Stiu doar ca Zoe m-a sarutat apoi nimic.

-De ce m-a sarutat?soptesc.

-Ca sa nu mori in chinuri.Daca o Mannaro saruta pe altcineva decat sufletul ei pereche,acesta moare fara sa simta nimic.spune tatal meu.

-Cum as putea sa ii multumesc?

-Intram diseara in visele ei.spune Lucifer zambind vesel.

Fiica de Alpha SupremUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum