8. Bölüm

30K 2.2K 27
                                    

Selam arkadaşlar. işte yeni bölüm. Keyifli okumalar.

Özlem A.

8. Bölüm

Gözüne giren ışığın verdiği rahatsızlıkla açtı gözlerini Mina.Hızla doğrulup yatakta oturduğunda nerede olduğunu düşünüyordu bir yandan da.Dün yaşananlar aklına gelince gerinerek yeniden yatağa bıraktı kendisini.Ama hem karnından gelen gurultular hem de dün patronla yapacağı görüşme aklına gelince yeniden fırladı yataktan.

Acele ile duş aldıktan sonra artık üniforması olan kot pantolonunu giydi.Üzerine de ince bir kazak giydikten hazırdı.Aynada solgun yüzünü görünce yüzünü buruşturdu ama bu konuda yapabileceği bir şey yoktu.Yanaklarını mıncıklayarak en azından biraz renk gelmesini sağladıktan sonra aşağıya indi.

Bilge'nin resepsiyonda olduğunu görünce çekinerek yaklaştı.Bilge ise Mina'yı görünce gülümsemişti "Günaydın.İyi uyudunuz mu?"

Mina da gülümseyerek "Günaydın teşekkür ederim haddinden fazla uyumuşum" dedi açıklamaya çalışarak.

"Önemli değil yorgun görünüyordunuz zaten.Serhan beyde dün gelmedi ama şimdi burada biraz sonra görünür.....haa işte geliyor" dedikten sonra Serhan beyin yanına giderek bir şeyler söyledi.Mina adamın bakışları kendine çevrilince şaşırdı.Adamın nasıl birisi olduğunu hiç düşünmemişti ama karşısında genç bir adam görünce daha yaşlı birini hayal ettiğini kabul etmek zorunda kaldı.

"Merhaba" dedi elini uzatarak.Samimi ve neşeli birisine benziyordu.

"Merhaba" dedi Mina da elini adama uzatırken.

"Sanırım iş arıyormuşsunuz Bilge bahsetti.Tam da sezon öncesi herkes işçi arıyor zaten.Siz ne mezunusunuz" dedi adam gerçek bir ilgiyle.

Mina içinin burkulmasını engellemeye çalışarak "Okulumu bitiremedim yarım kaldı.Hemşirelik okuyordum" dedi yine de gururla ve ekledi "Aslında iş seçecek durumda değilim.Temizlik ,ütü , bulaşık otelde yapılabilecek ne varsa yapmaya hazırım"

"Anlıyorum" dedi Serhan bey.Bu kızın yapabileceklerinin daha fazla olduğunu anlayacak kapasiteye sahipti ama boş olan kadrolarda kızın talip oluklarından başka değildi.

"Hemen başlarım diyorsan temizlik personeli için ilk eleman alımlara bugün başlanacak.Bilge seni Osman beye götürsün işlemlerin hemen başlasın" dedi.

Mina adamın ayaklarına kapanmamak için zor tutuyordu kendisini.Bu kadar çabuk iş bulduğuna gerçektende inanamıyordu.Ama illerin hep böyle gitmeyeceğinin de farkındaydı.

Adamın yanından ayrılıp Osman beyin yanına giderken "Bilge benim kalacak yer sorunum var ama O'nu ne yapacağız " dedi telaşla.

Bilge sanki kırk yıllık dostuymuş gibi elini O'nun omzuna atarak "Dert etme arkada lojman var.Orada kalırsın" dedi.

Mina , Bilge'ye karşı içinin giderek daha fazla kaynadığını hissetti.Ama O'nun hakkında ki gerçekleri bilse bu kadar yakın olmayacağını da biliyordu.Derin bir nefes alarak her şeyi akışına bıraktı.

Osman bey elli yaşlarda kel ve göbekli bir adamdı.Bilge'yi görünce "Gel bakalım Bilge hanım" dedi sıcak bir sesle "Serhan bey aradı.Yine kimi getirdin bakalım"

"Aşk olsun Osman Bey.Şimdiye getirdiklerimin hangisinden memnun kalmadın da sitem ediyorsun"

"Şaka yaptım be kızım valla siz gençlere de laf söz söylemeye gelmiyor.

Mina bir an Nuri baba konuşuyor hissine kapıldı elinde olmadan.Fiziksel olarak hiçbir benzerlikleri yoktu belki ama Osman bey Nuri babayı hatırlatıyordu O'na.İçinden Rahmet dileyerek yeniden Osman beye verdi dikkatini.

Yeni Bir HayatHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin