51. Bölüm

26K 1.7K 57
                                    

Düğün çok hareketli ve eğlenceli bir şekilde geçiyordu.Bilge çok güzel bir gelin olmuştu ve Burak gözlerini karısından ayıramayarak ne kadar etkilendiğini belli ediyordu.

Bilge ve Burak O'nun sıkılmaması için en yakın arkadaşlarının oturduğu masaya oturtmuşlardı ve Mina da onların içten davranan arkadaşları ile çok iyi anlaşmıştı.Herkesin dans pistinde olduğu bir anda Mina kolunu sandalyenin arkasına atmış bir şekilde gelin ve damadı izliyordu.Masalarında sadece birkaç kişi kalmıştı ve onlarda tıpkı kendisi gibi dans edenleri izlemeyi tercih etmişti.

Mina bir süre öylece oturduktan sonra arkasından birinin varlığını hissetmişçesine döndü ve gülen gözlerle kendisine bakan Serhan ile karşılaştı.Alanya'ya geldiklerinden beri birkaç telefon görüşmesi dışında konuşmamışlardı ve bu ilk karşılaşmalıydı.

Hafif bir utançla gülümseyerek O'nun kendisine uzattığı eli tuttu ve ayağa kalkarak dans pistine doğru yürümeye başladılar.İkisi de sanki sözleşmiş gibi tek kelime etmeden dans ediyorlardı.Mina kafasını kaldırıp ileriye baktığında Bilge'nin baş parmağını havaya kaldırarak "Tamam" işareti yaptığını görünce kaşlarını çatarak O'na içinden geçenleri belli etmeye çalıştı.

Uluç ile olanlardan başından beri haberdar olan Bilge hiç çekinmeden Serhan'ı destekliyor ve bunda O'nun patronu olmasının bir etkisi olmadığına dair yeminler edip duruyordu.O'na göre Serhan , Uluç'a göre çok daha insancıl ve sevecendi ve Mina'yı çok daha fazla hak ediyordu.Mina elbette O'nun kendisine karşı olan duygularını hissediyordu ama şimdiye kadar O'nun kendisine hiç açılmamış olması nedeniyle de kendi kendine gelin güvey olduklarını düşünmeden de edemiyordu.Ta ki bu akşama kadar...

Ağır parçalar ardı ardına dönmeye devam ediyordu ve açık havayı ışıklandıran ışıklar neredeyse tamamen kısılarak ortama oldukça ronamtik bir hava katmıştı.Serhan Mina'yı biraz daha çok kendine çekerek O'nu bariz bir şekilde kendi bedenine yaslayınca Mina ne yapacağını şaşırdı.Serhan ise bu yaptığı sanki son derece doğalmış gibi elinin parmaklarını çekinmeden Mina'nın belinde dolaştırıyordu.Mina kendini çekip uzaklaşmak istesede belinden kendisini kenetleyen el baskısını iyice artırarak buna izin vermedi...

"Çok güzelsin Mina.İnsanın aklını başından alacak kadar güzelsin...Ve de çok özel..."

Serhan mırıldanarak , kendini kaybetmişçesine konuşuyordu ve Mina bundan giderek daha fazla rahatsız oluyordu ama Serhan'ın kollarından kaçmanın yolu yok gibiydi...

"Lütfen Serhan...." Dedi sadece ve Serhan anında uzaklaşarak keder dolu gözlerle Mina'ya bakmaya başladı...

"Af edersin.Ben seni zorlamak istememiştim...Çok çöür dilerim" dedi.Hemen ardından ise Mina'nın şaşkın bakışları altında O'nun elinden tutarak çekiştirmeye başladı...

"Gel benimle lütfen" dedi sadece ve Mina'yı ardına katarak konuşmak için tenha bir yer aramak için dışarıya yöneldi.

Mina kendisini bir kukla gibi hissetse de O'nun peşinden gitmekten geri duramadı ve az sonra sık ağaçlarla bezeli ormanlık alanın girişinde durdular.

"Neden geldik buraya" dedi Mina kuşku dolu bakışlarını Serhan'a çevirerek.

Mina'nın bakışlarında ki derin korku Serhan'ın kalbini kırsa da sakin bir sesle "Korkma lütfen.Sadece seninle yalnız ve sakin bir ortamda konuşmak istedim"

O'nu kırdığını anlayan Mina biraz daha yaklaşarak O'na güvendiğini belli etmek istedi ve "Senden elbette ki korkmuyorum Serhan.Bunu nasıl düşünürsün?.Hayatta en güvendiğim insanların başında geliyorsun ve sende bunu biliyorsun"

Yeni Bir HayatWhere stories live. Discover now