"Bölüm 15 - Aşkın Dönümü..."

738 60 94
                                    


"Media Church ♥"

------------------------


Akşam olduğunda herkes bulunduğumuz ilk kata toplanırken, büyük bir masa da sofra hazırlanmaya başlamıştı. Etrafıma bakınıyordum. Geleni gideni izliyordum. Salma Teyze ve Helen teyze gelmişlerdi. Helen teyze Salman'ın 2. annesiydi. Üvey anne ama Salman ve kardeşleri her zaman onu da anne olarak kabul etmişler. İlişkileri gerçekten çok iyiydi.

"Merhaba. Hoş geldin kızım."

Helen teyze gülerek yanımıza gelip oturdu.

"Hoş bulduk efendim."

Salman bana bakıp, babasıyla konuşmaya devam etti. Tüm aile toplanmış ve sofra hazırlanmıştı. Eksik yoktu.

"Herkes masaya."

Salma teyze çağırınca derin bir nefes alıp ayağa kalktım. Nereye oturmalıydım? Kendimi çok sıkıntılı hissediyordum. Herkes yerine geçince masa da tek bir sandalye kalmıştı o da çocukların yanındaydı. Yönelip sandalyeyi çektiğim de içeri biri daha girdi. Başımı kaldırıp onu gördüğümde direkt oturdum. Bu O'ydu. Demek ki O da buradaydı. Kıskançlığım kendini göstermeye başlamıştı. Etrafıma zoraki gülümsüyordum.

"Herkese iyi akşamlar."

"İyi akşamlar Iulia."

Iulia kıskançlığımın en büyük sebebiydi. Masanın altında hafifçe bacağımı titretmeye başladım. Çatlamak üzereydim. Başımı dahi kaldırıp bakmıyordum. Aralarına bir yer açıp sandalye getirdiler. Şu an Salman'ın tam karşısında oturuyordu ve ben ise çocukların arasındaydım.

Onunla ilgilenmeyip Yohaan'ı izlemeye başladım. Yohaan, Sohail'in ikinci oğluydu. Salman dayısına çok benziyordu. Tip olsun ve hareketler olsun Salman Junior'du. Gülümseyerek izliyordum. Başını kaldırıp bana baktığında göz kırpıp kocaman gülümsedim. Gülümseyip başını önüne eğdi. Sinirlerim tamamen yatışmıştı. Bir çocuk her zaman mutlu etmeye yeterlidir.

*

*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*

Yemekler tabaklara dağıtıldığında Iulia sohbet edip gülmekle meşguldü. Salman da ya onu izliyordu ya da önüne bakıp yemeğini yiyordu.

Iulia kimdi? Iulia Romanya da yaşayan bir bayan ve Salman'ın güya sadece arkadaşı ama çoğu ve medya da dâhil aralarında bir ilişki olduğunu savunuyorlar. Balköpüğü rengindeki omuzlarından dökülen saçları ile makyaj yapmayı çok seven bu bayan gayet fit vücuda sahip. Giydiği her şey hemen hemen üstüne yakışıyor. Tamam, çoğu yakışıyor. Kendisi sunuculuk yapıyor ve Salman'ın yanına gidip geliyor. Mümkün olduğu kadar tahmini 6 ay Salman'ın yanında kalıyor.

Yolculuğumun Sırrı Aşk (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now