Dark -Chapter 20-

308 15 0
                                    


Ο Χάρρυ στέκεται πίσω μου στον καθρέπτη. Τον παρακολουθώ καθώς τοποθετεί τα χεριά του πίσω στην πλάτη του, τα δάχτυλα του ξεκουμπώνουν το κούμπωμα της αλυσίδας του. Το στριφογυρίζει για λίγο στο χέρι του και το κοιτάει, πιστεύω ότι αυτό το κολιέ έχει σημασία για αυτόν. Παραμένω σιωπηλή. Τα μάτια μου πεταρίζουν όταν το κεφάλι του Χάρρυ χώνεται μέσα στον λαιμό μου, και τα χείλη του είναι κρύα ενάντια μου. Του προσφέρω μεγαλύτερη πρόσβαση, όταν ρίχνω το κεφάλι μου προς τα πίσω. Εκμεταλλεύεται την ευκαιρία, τα δόντια του δαγκώνουν και η γλώσσα του γλύφει το πονεμένο σημείο.

Τα μάτια μου ξαφνικά ανοίγουν όταν νιώθω την κρύα αλυσίδα επάνω στο στήθος μου. Ο Χάρρυ προσεκτικά τοποθετεί το κολιέ γύρω από τον λαιμό μου προτού το κουμπώσει στο πίσω μερος του λαιμού μου. Με κοιτάζει από τον καθρέπτη και παρακολουθεί προσεχτικά τις κινήσεις μου, και την αντίδραση μου. Τα δάχτυλα μου εξετάζουν προσεχτικά το καινούργιο κολιέ επάνω στον λαιμό μου.

''Ε-εγώ.'' Ανίκανη να σχηματίσω μια λέξη.

''Θέλω να το έχεις.'' Ο Χάρρυ ψιθυρίζει.

Οι μπούκλες του γαργαλάν το δέρμα του λαιμού μου.

''Χάρρυ.'' Λέω χαμηλόφωνα.

''Έτσι θα ξέρουν όλοι ότι είσαι δικιά μου.''

Το σώμα μου γυρίζει προς αυτόν.

''Ε-είναι ο μόνος λόγος που με βγάζεις απόψε, γ-για να μου το δείξεις.''

Πιέζω τα χέρια μου στο στήθος του, μειώνοντας την απόσταση μεταξύ μας. Κατσουφιάζει, και κουνάει τις μπούκλες του. Ξεφυσάω όταν με σπρώχνει μέσα στο δωμάτιο μου. Αναστενάζω όταν κλείνει την πόρτα, μην έχοντας πλέον έξοδο για να βγω.

''Το ξέρεις καλά, ότι δεν είναι αυτός ο λόγος.'' Η βραχνή φωνή του φανερώνει μια ενόχληση.

''Τότε πες μου.''

Τα μάτια του σκουραίνουν, μπορώ να δω να νευριάζει. Δεν με νοιάζει όμως. Περιμένω τα χείλη του να κινηθούν αλλά δεν το κάνουν. Μένει σιωπηλός. Το βλέμμα φεύγει από το πρόσωπο του, ανίκανη πλέον να τον κοιτάξω. Σπρώχνω τον Χάρρυ μακριά από θυμό. Έρχεται κοντά μου και πιάνει τα χέρια μου, καθώς εγώ είμαι καθισμένη στο κρεβάτι μου. Και φέρνει τον εαυτό του ακόμη πιο κοντά σε εμένα.

''Σε θέλω μαζί μου.'' Ο Χάρρυ λέει σιγανά.

Τα μεγάλα του χέρια πιάνουν τους ώμους μου, σπρώχνοντας με πίσω στο κρεβάτι. Τα μαλλιά μου πέφτουν πίσω στο πάπλωμα. Ξαπλώνει δίπλα μου και ανατριχιάζω όταν τα χείλη του πλησιάζουν το αυτί μου.

DARK (Harry Styles Fanfiction Μετάφραση) + Knockout (Sequel to Dark)Where stories live. Discover now