Dark -Chapter 45-

165 7 0
                                    

Harry's POV

'Ενιωσα ελαφρώς κρύο στο δέρμα μου. Η ζεστασιά ενός δεύτερου σώματος απουσίαζε από το κρεβάτι. Νυσταγμένα χάιδεψα τα καλύμματα γύρω μου, περιμένοντας να βρω την Bo. Μόλις ανακάλυψα την κενότητα τα γεγονότα του προηγούμενου απογεύματος ήρθαν πίσω πλημμυρίζοντας με. Το αλκοόλ, οι φωνές, ο φόβος και οι μώλωπες στο πρόσωπο του κοριτσιού μου. Αλλά η απαιτητικότητα μου προς αυτήν έμοιαζε να λιώνει καθώς η Bo επέμενε στον ύπνο μου, τα δάχτυλά μου έψαχναν τριγύρω για τα δικά της, για να διώξουν τους εφιάλτες. Εκτοξεύτηκα πάνω με το φως να διεισδύει μέσα στο δωμάτιο ανάμεσα από τις κουρτίνες μου. Η καρδιά μου σφυροκοπούσε, τα μάτια μου εκτινάσσονταν γύρω στον χώρο σε μια προσπάθεια να την βρω. Έριξα κάτω το πάπλωμα, φεύγοντας από το κρεβάτι στην πόρτα του μπάνιου.

Μετάνιωσα που της φώναξα, μετάνιωσα που την τρόμαξα.

Οι αρθρώσεις μου ήρθαν σε επαφή με το ξύλο, επιτρέποντας μόνο ένα κομμάτι απελπισμένων δευτερολέπτων να περάσει πριν απότομα ανοίξω την πόρτα. Που διάολο ήταν? Δεν μπορούσε απλώς να φύγει.

Ήμουν θυμωμένος και σε κατάσταση μέθης. Η απόφαση της Bo να μην με ενημερώσει για τον επισκέπτη της στη δουλειά ήταν κάτι που δεν καταλάβαινα. Πως υποτίθεται ότι θα την προστάτευα αν δεν μου τα έλεγε όλα? Όταν είδα το πρόσωπό της χθες το απόγευμα ήξερα πως ό,τι μου είχε πει ο Dan ήταν αλήθεια. Ο αναιδής μπάσταρδος πήρε σχεδόν ευχαρίστηση για την ενημέρωση μου ότι ήταν αυτός που είχε έρθει στην διάσωση της Bo. Δεν μπορούσα να σταθώ στην σκέψη του τι θα μπορούσε να έχει συμβεί.

Έσπρωξα τα μαλλιά μου από το πρόσωπό μου, συνεχίζοντας τον αποφασιστικό βηματισμό μου, προς την κουζίνα ελπίζοντας να βρω την Bo. Τίποτα. Τα πόδια μου με οδήγησαν προς την ανοιχτή πόρτα του σαλονιού. Τα δάχτυλα μου άρπαξαν το πλαίσιο,κοιτάζοντας μέσα. Ήμουν έτοιμος να γυρίσω όταν μια λάμψη μαύρων κυματιστών μαλλιών έπεσε στην αντίληψη του ματιού μου. Καθόταν στο περβάζι του παραθύρου, γόνατα μαζεμένα στο στήθος της καθώς παρατηρούσε τον κόσμο έξω από το παράθυρο. Τα μικρά της χέρια ενωμένα γύρω από μια κούπα, καθώς την έφερνε πάνω κοντά στα χείλη της, πίνοντας το υγρό.

H Βο πρέπει να με έπιασε με την περιφερειακή της όραση, το κεφάλι της γύρισε από το σοκ. Η πληρότητα του μπλε των ματιών της μειώθηκε ελαφρά καθώς κλειδώθηκε στα δικά μου. Το πρόσωπό της εξακολουθούσε να δείχνει πληγωμένο, χείλη διασπασμένα, μώλωπες στο σαγόνι της. Το όμορφο πληγωμένο μου κορίτσι.

DARK (Harry Styles Fanfiction Μετάφραση) + Knockout (Sequel to Dark)Where stories live. Discover now