Dark -Chapter 50-

251 9 0
                                    

''Μαμά.''

Η γυναίκα συνέχιζε να με αγκαλιάζει με αγάπη καθώς ο Harry προχωρούσε μπροστά.

''Μαμά.''Σχεδόν γκρίνιαξε,προφανώς κάπως ντροπαλός από την αιφνίδια κίνηση της μητέρας του.

Η επαφή μας κόπηκε σύντομα καθώς τα χέρια της απομακρύνθηκαν από πάνω μου. Άγγιξε ελαφρώς τα χείλη της και σκούπισε τα μάτια της με ένα χαρτομάντιλο. Χαχάνισα καθώς άκουσα την νεαρή κοπέλα να γελάει από πίσω μου. Τα κοντά ξανθά μαλλιά της τραβήχτηκαν προς τα πίσω καθώς κοίταξε γύρω της για να αντικρίσει τον ενθουσιασμό μου. Τα μάτια της με διαπέρασαν,με αιχμαλώτιζαν το ίδιο με τα πράσινα μάτια του Harry. Η Jess, αυτή πρέπει να είναι. Αλλά η σκέψη μου γρήγορα απαντήθηκε.

''Bo από 'δω είναι η μαμά μου η Kathy και από 'δω η αδερφή μου η Jess.''Έδειξε γεμάτος σεβασμό.

''Δεν ήξερα ότι θα περνούσατε από εδώ.''

O κοφτός του τόνος μου έδειχνε να καταλάβω πως ήταν λιγάκι ενοχλημένος. Ξέροντας τον Harry θα προτιμούσε να έχει κανονιστεί μια συνάντηση παρά να έρθουν έτσι ξαφνικά. Άλλα δεν με ένοιαζε,ήμουν ευχαριστημένη που θα τους γνώριζα τελικά.

''Ήμασταν στην περιοχή.''

''Χαίρομαι που σας γνωρίζω και τις δυο σας.''Χαμογέλασα.

''Και 'μεις γλυκιά μου.''

Ήμασταν σιωπηλές για κάποια λεπτά,ο ώμος του Harry κινήθηκε για να ταιριάξει στο πίσω μέρος της πλάτης μου,τα δάχτυλά του με χάιδευαν απαλά σε μια προσπάθεια να με χαλαρώσει. Δύο ζευγάρια ματιών μας κοιτούσαν επίμονα,χαμογελώντας για την τρυφερή του κίνηση. Οι γεμάτο περιέργεια ματιές τους με έκαναν να καταλάβω πως δεν ήταν συνηθισμένες να βλέπουν αυτή την πλευρά του Harry. Αναρωτιόμουν αν τον είχαν δει καν ποτέ με κοπέλα.

''Είσαι ακόμα με τις πυτζάμες.''Σχολίασε απλά η μητέρα του Harry.

Ένιωσα να σφίγγει τον μηρό μου κοροϊδευτικά,τραβώντας με πιο κοντά σε εκείνον.

''Μαμά μόλις σηκωθήκαμε.''

''Είναι σχεδόν μεσημέρι γλυκέ μου.''

Ήταν μία μητέρα που ανησυχούσε για το παιδί της,ίσως λίγο παραπάνω εφόσον δεν ήταν ικανή να φροντίσει το παιδί για για τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Πρέπει να ήταν δύσκολο να προσαρμοστεί στην παρούσα κατάσταση,ένα ανασκίρτημα στο χρόνο,δεν ανέθρεψε τον Harry στην μικρή του ηλικία. Ήταν απούσα από αυτό το κομμάτι του Harry. Αλλά προτού προλάβει να απαντήσει κάποιος μα γεμάτο χιούμορ φωνή ακούστηκε.

DARK (Harry Styles Fanfiction Μετάφραση) + Knockout (Sequel to Dark)Where stories live. Discover now