Dark -Chapter 32-

321 12 0
                                    


 Μιλούσαμε ενώ ανάμεσα μας ήταν η κουρτίνα της ντουζιέρας, κάθισα πάνω στο καπάκι της τουαλέτας. Δεν μπορούσα να σταματήσω να χαμογελάω στον εαυτό μου, φέρνοντας πίσω με το μυαλό μου αυτά που είχαν συμβεί πριν από λίγο στο δωμάτιό μου. Η αίσθηση από τα χείλια της Μπο ήταν κάτι απερίγραπτο. Η πρώτη της φορά ήταν λιγάκι αδέξια αλλά αυτό την έκανε πιο γοητευτική.

«Χάρρυ;

«Μμ.« Το κεφάλι μου γύρισε στην κουρτίνα που ήταν τραβηγμένη σε όλη την μπανιέρα.

Υπήρχε ησυχία για λίγα δευτερόλεπτα. Ο μόνος ήχος ήταν το τρεχούμενο νερό.

«Είσαι καλά;" Ρώτησα και κουνήθηκα από την θέση μου.

«Σ-Σε ποιον μιλούσες στο τηλέφωνο;" Ρώτησε δειλά η Μπο.

Η γενναιότητα της τώρα ήταν εμφανείς με το λεπτό φράγμα ανάμεσά μας, ήταν ανίκανη να με ρωτήσει πρόσωπο με πρόσωπο. Ειλικρινά ελπίζω αυτό να μην ήταν γιατί την τρομάζω. Αλλά είχα ένα συναίσθημα ότι αυτός ακριβός ήταν ο λόγος. Μάλλον η Μπο δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο εύκολο είναι για μένα να τραβήξω την κουρτίνα.

«Τέλειωσες; «Ρώτησα καθηστερώντας την απάντηση μυ στην ερώτηση της.

«Εε, αμ, ναι." τραύλισε.

Το νερό έκλεισε καθώς εγώ έτεινα να πιάσω μια μεγάλη από τον σιδερενιο κύλινδρο. Τα δάχτυλά της άρπαξαν το υλικό της κουρτίνας του μπάνιου θωρακίζοντας το γυμνό σώμα της από εμένα καθώς κοίταζε τριγύρο. Τα μακρυά σκοτεινά μαλλιά της ακουμπούσαν στους ώμους της. Σήκωσα την πετσέτα προς τα πάνω έτοιμος να την τυλίξω.

«Κλείσε τα μάτια σου." μουρμούρησε.

«Μπο, σε είδα γυμνή πρι. Απλά βγες έξω. "Την πείραξα.

«Όχι κλείσε τα μάτια σου." Γέλασα πριν να παραπονεθώ στο αίτημα της Μπο.

Μόλις άκουσα να βγαίνει έξω από την μπανιέρα τα χέρια μου τυλίχτηκαν γύρο από το μικρό σώμα της. Άνοιξα τα μάτια μου για να την δω να με κοιτάει καθώς βυθιζόταν μέσα στην πετσέτα. Οι παλάμες μου έτριψαν τα χέρια της μέσ από το χνουδωτό υλικό, προσπαθώντας να την στεγνώσω. Την έβλεπα να απομακρύνετε προς την πόρτα και να αγωνίζεται να αναπροσαρμόσει την πετσέτα της, την έβαλε κάτω από τα χέρια της. Ένα χαμόγελο εμφανίστηκε στο πρόσωπο μου καθώς την παρατηρούσα να ψάχνει σε ένα από τα συρτάρια μου και να τραβάει γρήγορα για να βγάλει έξω ένα μαύρο μποξεράκι. Με κοίταξε για ένα δευτερόλεπτο, προσπαθώντας να κρυφτεί πίσω από το ανοιγμένο φύλλο της ντουλάπας όσο ανέβαζε το εσώρουχο πάνω στα πόδια της. Όταν επανεμφανίστηκε η πετσέτα ήταν κρεμασμένη στο μικρό της χέρι. Μια κοντομάνικη μπλούζα μου, που προφανώς είχε βρει μέσα στην ντουλάπα, της έφτανε ως ψιλά στον μηρό της. Ήταν όμορφη. Ποτέ δεν είχα επιτρέψει κανένα άλλο κορίτσι να φορέσει τα ρούχα μου αλλά με την Μπο ήταν διαφορετικά. Ήταν δική μου. Μου άρεσε να την βλέπω να περπατάει μέσα στο δωμάτιο μεσα στην φαρδιά μπλούζα μου.

DARK (Harry Styles Fanfiction Μετάφραση) + Knockout (Sequel to Dark)Where stories live. Discover now