Chapter 10

3.8K 214 209
                                    

2613. Kelime... Evet ben berbatım, umursamaz ve sorumsuz, bunları zaten biliyorum. O halde bölüme geçebilirsiniz. Şu istediğim kısımlara bir türlü gelemiyorum. Ve... Yeni bir hikaye yayınlamayı planlıyorum. Hatta bunun için heyecanlı bile sayılırım! Neyse... İyi Okumalar! ;)

➖➖➖➖➖

LOUİS P.O.V

"Baş belasının tekisin Louis!"

Vanslarımın bağcıklarını sıkıca bağladım ve üzerine garipce bakan Zayn'ne döndüm.

Siyah, yırtık dar pantolon. Gri yazılı bir tişört. Geçen yıl, niye aldığımı bile bilmediğim, botlarım ve tabiki deri ceket. Saçlar da havada olunca... Ah, Zayn kesinlikle 'al yanında gezdir yeter' tarzı bir çocuk. Hatta bu haliyle genç bir adam. Hoş bir adam...

"Sen beni dinliyor musun?"

Ah bide bu kadar abartmasa...

"Ne olmuş ki Zayn?" Dedim sırıtarak. Mavi tişörtümün üzerine aldığım kot ceketi giydim. "Çok seksi görünüyorsun..." Göz kırptım.

Dudagını ısırdı. "Ama tuhaf hissediyorum."

"Seksidir o seksi."

Göz devirdi. Ah, bu çocuk beni deli ediyor.

"Ben gelmek istemiyorum, Lou."

Kapıyı açtım ve yavaşça yüzüne baktım. "Gerçekten mi?" Dedim, kafa salladı.

"Pekala o zaman..." Başımı eğdim ve sırıttım. "Seni zorlayamam."

"Gerçekten mi?!" Ay heyecanlandı... Yazık.

Başımı kaldırdım ve sırıtışımı görmesini sağladım. "Tabi ki hayır. Bu gece benimsin bebek!" Kahkaha attım ve korkuyla büyüyen gözlerini izledim. "Merak etme Zee... Isırmazlar."

Kolundan yakaladım. "Yani sanırım."

"Ah tanrım."

➖➖➖

ZAYN P.O.V

1 - İşten sonra Louis'le konuşma.

2 - İşten sonra Louis'nin arabasına binme.

3 - İşten sonra arabasına bindiğin Louis'nin evine gitme, sana -zorla- verdiği kıyafetleri giyme.

Bundan sonra ki hayatımda zor durumda kalmamak için kendime koyduğum kuralları listelerken Louis umursamazca vitesi arttırdı ve gaza bastı. Hız delisi. Normal deli. Sonuç olarak Louis deli zaten.

Ama bir yandan da sevimli. İnsanın üzülmesini engelleyen hayat dolu bir yanı var. Herşeyi yapabilecek bir... gücü? Ona bakınca bazen mutlu hissediyorum. Ya da daha az kötü. Onca şeye rağmen Louis, dudaklarından ufak bir mırılıyla, yüzüne düşen perçemleriyle, küçücük burnu ve renkli kıyafet tarzıyla... Kaynak gibiydi. Mutluluk kaynağı.

"Dizikleyeceğine 'çok seksi olmuşsun Louis' diyebilirsin yani." Yüzüme baktıktan kısa bir süre sonra yola tekrar döndü. Tepki vermeden, "Daha çok inceliyordum. Ve evet, güzel görünüyorsun." Dedim.

Ağzı açık bir yüzüme bir bir yola bakmaya başladı. "Gerçekten mi?" Dedi heyecanla.

Başımı salladım ve önüme döndüm. "Evet."

Hello Daddy!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin