Özel Bölüm II(M)

6.4K 287 85
                                    

YN: YAZAR MUTLU DEĞİL... HİÇ BOL BOL YORUM -VOTE GELMİYOR.. DİĞER TEXTİNGLERE GERİ DÖNÜŞ YAPTIM ONLARDA DURUM DAHA BERBAT.. BAEKYEOL KAPAK VE İÇERİK HAZIR AMA BAŞLAYASIM GELMİYOR...YOKSA ARTIK BEĞENMİYOR MUSUNUZ YOKSA GÜZEL YAZAMIYOR MUYUM HA ? ..

   Atışmayla geçen sabahın ardından Kyungsoo, Jongin için okuldan izin almış, annesine etüt için kendisinde kalacağını söylemiş, arkadaşlarını rahatsız diye geçiştirirken bu durumun gerçekliğini bir tek Wufan'a anlatmıştı. Wufan içeride Jongin ile konuşurken Kyungsoo mutfakta yiyecek bir şeyler hazırlıyordu.Hala içten içe verilen uyuşturucunun etkisini düşünse bile Wufan'ın dediğine göre bu sadece Jongin'i etkisiz hale getirmek için verilen hafif bir ilaçtı.Yani korkulacak bir şey yoktu.Ama Kyungsoo endişeleniyordu işte.( media da mutfaktaki hali )

   Wufan , Jongin'e hafızasını zorlatarak her şeyi net bir şekilde anlatmasını istiyordu-baskı yapıyor desek daha doğru olur- .  Jongin bu durumdan git gide daha yorgun düşüp kendini hafif bir şekerlemeye saldığında Wufan pes etti.Ceketini giyerek kalktığında elindeki yemek tepsisiyle gelen öğretmenine gülümseyerek elinden alıp salon sehpahasına yerleştirdi.

-Kalabilirsin  Wufan hemen gitmene gerek yok.Hem sende acıkmışsındır sana da yemek getirmiştim ?

   Wufan , ne yaparsa yapsın ona her zaman sevgi , ilgi dolu , abi bir tavırla yaklaşan adama gülümsedi.İnsanlara nadiren sunduğu o sıcak gülümsemesi ile..

+Ben gitsen daha iyi olur Bay D.-Yani hyung. Eh halletmem gereken bir olay var sonuçta.

- Wufan kavga etmeyeceksiniz bu çözüm değil.Olay istemiyorum.Eğer sen buna kalkışırsan Jongin'inde arkandan geleceğini ikimizde biliyoruz.Okuldaki durumunda iyi değil.O yüzden bu işi tamamiyle bana bırakacaksın tamam mı ?

+Ama Hyung!

-Wufan.

   Wufan Kyungsoo'ya karşı asla kazanamayacağının bilincindeydi sakince başını salladı.Kyungsoo Wufan'ı genede aç göndermeyecekti.Yemekler den kaplara koyarak bir bezin içine sıralayıp bezi düğümledi. İçinde Wufan'a , Tao'ya , Chen'e , Chenyeol'a ve Sehun'a yetecek kadar vardı. Wufan hafif mahçup şekilde teşekkür edip evden ayrılırken Kyungsoo uzunca bir süre camdan Wufan'ın gidişini izledi.

   Dışarıya öylece dalıp gitmişken sevgilisinin mırıltılı sızlanışları onu gerçeğe geri döndürdü.Başını yavaşça arkaya doğru çevirdi. Jongin yattığı yerden doğrulmuş tepsiyi kucağına almış beceriksizce yemeğini yemeğe çalışıyordu.Kyungsoo hafifçe gülümseyip yanına oturdu.Tepsiyi kucağına aldı ve şuan resmen küçük bir bebek gibi şaşkın salak olan sevgilisine yemekleri sakin bir şekilde yedirmeye başladı.Jongin şuan şaşkın hissediyordu.Sebebi bu dayak olayı değildi.Kyungsoo'ya daha iki gece evvel Suho için fena atar yapmış , onu engellemiş bir de üstüne ayrıldıklarını söylemişti..Sonra gecenin bir vakti Baekhyun'dan ayar yemişti.Bir de üstüne bu kavga gelmişti.Ama Kyungsoo ona aynı sıcaklık aynı sevgi ve aynı ilgi ile yaklaşmaktan çekinmiyordu.Genç çocuğu şaşırtan şey buydu.

-K...Kyungsoo ben...

+Önemli değil Jongin.

-Ama ben yani şey ben sadece biliyorsun beni ben seni çok şey

+Jongin önemi yok biliyorum.

-Ama Kyungsoo dinlemiyorsun ki beni dinle bir ben..

+ Jongin önemi yok dedim.Hepsini bir anlık sinir kıskançlık ve kırılma üzülme duygusuyla söylediğini biliyorum.Haklı olduğun taraflarında var sana söz verdiğim halde gerçek anlamda cesur davranmadım.Ya da bunu geçtim seni orada görmezden gelmem doğru değildi.Bunların farkındayım.Ama inan gerçek anlamda ne yapmam gerektiğini bilemedim.Suho'ya karşı hala hislerim olduğunu düşünüyorsun.Ama onlar his bile değildi.Sadece hoşlantı Jongin.Sadece ilgimi çekmişti.Sadece ilginç bulmuştum.Sadece ufak bir beğeniydi. Başka bir şey değil.Zamanla iyi arkadaş olunca arkadaş olmanın daha önemli olduğunu fark edip böyle devam etmeye karar verip herşeyi daha iyiye dönüştüm.Duygularıma yön verebildim.Evet bunda biraz Suho'nun homofobik olması da yatıyor.Ama sana yemin ederim ki Suho dan hoşlandığım ya da ona hala duygular beslediğim falan yok.Senden utandığım falan yok.Ben hala bizi.Seni ve beni seviyorum.Ve elimden geldiği sürecede verdiğim sözleri tutmaya devam edeceğim. Sana kızgın ya da sinirli değilim.Bana olan sevginden dolayı böyle şeyler olduğunu biliyorum.Seni anlıyorum sevgilim. Ve senden bu yüzden özür diliyorum.

TEACHER'S LOVE 5 (DoKai-KAISOO TEXTING)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon