2.5

2.3K 184 21
                                    

DO.SOO: Jongin neden okula gitmedin ? 

DO.SOO: Bana devamsızlık yapmayacağına dair söz vermiştin ama ilk günden daha okula gitmemişsin ?

DO.SOO: Umarım geçerli bir sebebin vardır ?

DO.SOO: Cevap vermeyi düşünmüyorsun galiba ?

Kim Jongin: Canım istemedi. Sende bana beni asla bırakmayacağını HİÇBİRŞEKİLDE yanımdan ayrılmayacağını söylemiştin? Sebebim: Ağlıyorum. ve cevap verdim.

DO.SOO: Bu nasıl bir tavır böyle... Jongin yapma lütfen.. sadece okul değiştirdim elbette yanındayım !

Kim Jongin: Okulda herkesin gözü seni aramış biliyor musun.. herkesin gözü... ne kadar çok kişiyi üzdün biliyor musun Soo ?

DO.SOO: Jongin bu konuyu en son kapatmıştık ?

Kim Jongin: Evet doğru kapatmıştıN.

DO.SOO: Sadece bizim için yatırım yapmak istiyorum. Üniversite hayatın için güzel bir geleceğin olması için çabalıyorum. Oradayken çok fazla yük binmişti sırtımda ve bu beni yoruyordu. Yorgunken çok agresif oluyorum ve sinirimi sürekli senden alıyordum. Sadece artık bunun olmasını istemedim. Bize daha refah bir hayat sağlamak istedim. Bunlar beni kötü mü yapıyor ?

Kim Jongin: Sadece her zaman yanımda ol istedim. Üniversite hayatıma atılacağım vakite kadar beraber adım adım yürüyelim istedim. Yorulduğunu biliyordum bu yüzden sorun yaratmamak için çabalıyordum. Sinirini benden almandan sıkıntı duymuyordum çünkü böylelikle öğrencilerine karşı bir yalnışın olmuyordu. Bence yeterince refah içindeydik zaten. Sence gerekli miydi ?

DO.SOO: En iyisi biz ben eve gelene kadar konuşmayalım ?

Kim Jongin: Nasıl istersen.

DO.SOO: Jongin gerçekten yapma şöyle.. herkes beni desteklerken senin böyle oluyor olman beni bitiriyor.. en büyük desteğimi senden almak istiyorum ama sen böyle yaparak beni ciddi anlamda kahrediyorsun..

Kim Jongin: Aynı duygular içindeyiz... bende desteğimi kaybetmiş gibi hissediyorum... ve bu ruhumun sıkışmasına sebebiyet veriyor..

DO.SOO: Abartıyorsun.

Kim Jongin: Olaya istediğin açıdan bakabilirsin.

DO.SOO: Bakıyorum zaten.

Kim Jongin: iyi.

YN: ABİ.. RESMEN 31 GÜNDÜR BÖLÜM YOKMUŞ ŞAKA GİBİ... YA O KADAR ÇOK KOŞUŞTURMA İÇNİDEYDİM Kİ.. RESMEN OKULUN BAŞLAMASIYLA GERİ DÖNDÜM DFKLKLFDKLFD BU ARADA BENİM DERSLERİM HAFTAYA BAŞLIYORMUŞ EHUEHEUEHU :333 ŞANSLIYIM*-*

TEACHER'S LOVE 5 (DoKai-KAISOO TEXTING)Where stories live. Discover now