=FİNAL=

2.7K 162 15
                                    

=SMUT İÇERİYOR MİNİ MİNNAKLARIM HABERİNİZ OSSUN *^* = 

Jongin, telefondan gözünü çekip karşısında sinir ve endişeyle dikilen adama ifadesizce baktı. İçindeki gülme isteğini böyle durumlarda genelde bastırıyordu. Ama bu sefer bastırmayacaktı. Sinirli ve gıcık bir gülüşle kalkıp ceketini üzerine geçirdi.

-Neden öyle bakıyorsun Sooie ?

Kyungsoo tek kaşını kaldırırken dişlerini gıcırdatıyordu. Hiç bir şey söylemedi. Jongin'e doğru yaklaşıp saçlarından tutup kendine çekti. Jongin acılı bir inilti ile kaşlarını çatıp o büyük baykuş gözlere alayla bakmaya çalıştı ama becerebildiği söylenemezdi.Kyungsoo'nun gözlerindeki "şimdi sıçtım ağzına" ifadesi SATANSMILE'e yerini bırakıyordu. Geri çekilmenin yelkenleri suya indirmenin vakti gelmişti. Kai hıçkırarak özür dilemeye , bahaneler üretmeye , haksız olduğunu kabullenmeye başlamıştı ki dudaklarında hissettiği sıcaklık gözlerini büyütmeye onu susturmaya yetmişti.

Dolgun kalp dudaklar esmer çocuğun havadan dolayı kurumuş dudaklarını vakumlayarak çekiyordu.. Kyungsoo bu dudakları özlediğini fark etti.. uzun zaman sonra onlara bu kadar özlemle dokunmak.. emmek... içine çekmek... ruhsal açıdan beslenmeye başladığını hissediyordu.. Vücudundaki kan basıncı artıyor pensi uyanmaya başlıyordu.. Jongin'in üzerindeki bornozu çıkartmak için eteklerinden aşağıya doğru çekmesi yetmişti. Esmer.. sıcak.. ve heycanlı beden...

Kai kollarını sevgilisinin boynuna sıkıca sararak bedenleri arasındaki ufak mesafeyi de tamamen kapattı.. Penisleri birbirine sürtüyor.. Kyungsoo'nun elleri tüm bedeninde geziyordu.. Soluksuz öpüşmeye verdikleri ara sırasında nefes nefese birbirlerine baktılar.. Kai boynuna kadar kızarıp bornozunu giymek için eğildiğinde Kyungsoo kollarını beline sarıp sertliğini kalça aralığına sürttü.

-Hey... Jongin... Özlemedin mi beni ? 

-*Sesli bir yutkunuş* 

Kyungsoo genç çocuğu doğrultmadan kolonu beline sarıp penisini kalça aralığına iyice bastırdı... Belini kavramış olan kolunun eli penisini avuçladı. Jongin titremesine engel olamazken kulaklarına sevgilisinin kıkırtıları dolmuştu...Kyungsoo penisini deliğin etrafına sürterken girişi yumuşatması için penisinin üstüne gelen tükürüğü yaydı. Kai yutkunarak gözlerini kapattı.. şuan ölümüne trip atabilirdi ama bunu istemiyordu.. belki çok sürtükçe ama şuan Kyungsoo tarafından becerileceği için heyecanlanmıştı.. Deliğinin duvarlarını zorlayarak içini dolduran büyüklük derin iniltiler bırakmasına sebep olurken başını yana çevirerek sevdiği adamın gözlerine baktı.Karşılığında aldığı şeytani sırıtış , saçlarında hissettiği yumuşak dokunuş... tatlı noktasında hissettiği basınç....

-A...A..aghhh!!!!!

-Ihhım....

-Jongin....

-Kyungsoo...

Ardı arkasına gelen sert çarpışlar... Kyungsoo'un avuçları arasındaki hareketli penis... Jongin'in içinde hissettiği  tatlı noktasındaki baskı.. resmen yıldızları görüyordu.. içini kaplayan sıcaklık yüzüne büyük  bir gülümseme oturmasına sebep olmuştu.. Kyungsoo , Kai'yi belinden kavrayarak doğrulttu. Başını yandan kendine çevirirken dudaklarına tutkuyla kapandı.. Onu öpmeye doyamıyordu.. Aklından konuşmaya başladıkları ilk andan itibaren olanlar geziniyordu.. Yüzüne aptalca oturan gülümsemeye engel olamamıştı. Genç çocuğu daha çok kendine bastırırken onu hiç bırakmayacağına dair içten içe kendine söz verdi.. Jongin ona aitti. Her ne kadar çocuk ruhu onu bazen çileden çıkartsa bile o olmadan bir hayatı düşünemiyordu..Onu seviyordu. Ve hiç bir şey ondan önemli değildi. 

-K...Kyungsoo..

-Kai..

Kainin sıcaklığı Kyungsoo'un eline.. Kyungsoo'nun sıcaklığı Kai'nin içinde serbest kalırken nefes nefese burunlarını birbirine bastırdı. Kendini koltuğa atarken esmer çocuğu üstüne çekip yandaki bornozu üzerine sardı. Kai her seksten sonra üşüyordu.. Onu bornozla sıkıca sararken  boynuna burnunu gömüp kokusunu içine çekti.. Kai mayışmaya başlamıştı bile.. Gülümsüyordu.. Mutluydu.. böyle olmak ona iyi hissettiriyordu.. Kyungsoo'nun yanında olmak.. Başını beyaz göğse yaslamış kendi kendine gülümserken kulaklarına dolan "Pazartesi günü merhaba sınavı yapacağım " cümlesiyle hafif şaşkın... şoka uğramış ama mutlu olmuş bir ifadeyle sevgilisine baktı

-KYUNGSOO!!!!!

-Sevgilim...

-Seni seviyorum Jongin. Yorulduğum için biraz kaçmak istedim.. Uzun zamandan beri herşey o kadar benim üstümde ki artık bıkmıştım.. Okuldaki olaylardan dolayı seni azarlayıp seni ağlatmak canımı sıkıyordu.. Laf anlamaz öğrenciler... sinir hastası ruh hastası insanlar... o kadar bıkmıştım ki bir anlık sinirle her şeyi bir kenara bırakarak yeni bir hayata başlamak istemiştim ama.. unuttuğum bir şey vardı.. seni unutmuştum.. Sonra üzerine düşünürken bunların da sana iyi geleceğini düşünmüştüm ama... Daha çok canını yaktığımı fark ettim.. Bunu farketmek için senin ağlayışlarını görmeme gerek yoktu Jongin... Çektiğin her acı ve özlemi içimde hissediyordum.. Biliyorum çok odunum sana dolu dolu sevgimi zor hissettiriyorum.. belki çok nadiren söylüyorum... belki her gün seninle atışacak bir konu illaki buluyoruz ama kesin olan bir gerçek var. Ben seni çok seviyorum Jongin. Ve bunu dişe getirmekten de bunu hissetmekten de her ne kadar çoğu kişi bunu sübyancılık olarak görse bile umurumda değil. Sen benimsin Jongin. Ve ben seni hiç bırakmayacağım.

Jongin dolan gözlerine rağmen o kadar mutlu ve parıl parıl gülümsüyordu ki Kyungsoo bu gülümseyiş karşısında resmen eriyordu.. Boynuna sarılan kollar utangaçça "Seni seviyorum" diye mırıldanan dudaklar.. 

Buna değerdi. 

Bu gülümseme bu sıcaklık için değerdi. 

Mükemmel bir geleceği elinin tersiyle itmiş olabilirdi. 

Ama mükemmel aşkı kollarının arasındaydı. Ve bu onun için yeterliydi...

DoKai hikayesi sevgi.. aşk.. masumiyet dolu dünyalarına çekilerek yıldızlar arasındaki yerlerini çoktan almışlardı...

DoKai sevin... çünkü buna değiyorlar...

YN:  :').. YAZARKEN DUYGULANDIM... YA ÇOK FAZLA ÖDEV VERİYORLAR LANET OLSSUN T.T ONLARI YAPMAKTAN DÜZENİME UYAMIYORUM... HAZIR DEDİM FIRSAT BU FIRSAT YAZIYIM... HEY! AMA FİNAL İÇİN ÜZÜLMEYİN! BU FİNAL OLABİLİR AMA BU SERİ BİTTİĞİNDE GELECEK OLAN HİKAYEYİ DÜŞÜNÜN O.O DEĞİŞİKLİ BİR HİKAYE GELECEK *-* ONU DA SEVECEKSİNİZ BEN BUNA EMİNİM! SİZİ SEVİYORUM PONÇİTELLALARIM! BANA ULAŞMAK İSTERSENZİ MESAJ ATABİLRİSİNİZ.. HEPİNİZE İÇTENLİKÇE CEVAP VERİRİM *-* SİZİ SEVİYORUM SİZDE BENİ SEVİN!!


TEACHER'S LOVE 5 (DoKai-KAISOO TEXTING)Where stories live. Discover now