7

152 7 1
                                    


Χει! Νομίζω ότι πήρα πολύ φορά σήμερα το βράδυ έχω έμπνευση !! ελπίζω να σας αρέσει το εκτιμώ! θέλω να σχολιάζετε όμως να μου λέτε άμα θέλετε να συνεχίσω και τι σας αρέσει και η δεν σας αρέσει !!! Byee :) 

Χει! Νομίζω ότι πήρα πολύ φορά σήμερα το βράδυ έχω έμπνευση !! ελπίζω να σας αρέσει το εκτιμώ! θέλω να σχολιάζετε όμως να μου λέτε άμα θέλετε να συνεχίσω και τι σας αρέσει και η δεν σας αρέσει !!! Byee :) 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ελίσα-εγώ σας παρακαλώ θέλω την απάντηση σας κύριε...

Φρέντυ-δεν μπορώ να απαντήσω σε τίποτα φεύγω και αύριο στο σχολείο δεν θέλω να ακούσω τίποτα για το σημερινό ''πάρτυ''

Ελίσα-σας παρακαλώ ζητάω συγνώμη με έχει πειραξει το ποτό καθίστε και θα είμαι κόσμια σας το υποσχομε..

Φρέντυ-ας κάτσω! (είπε λιγάκι νευρικά) Γκαρσόν..μια πέρδικα ακόμα παρακαλώ!

Ελίσα-2ο ? θα το τσούξουμε απόψε κύριε;

Φρέντυ-μου αρέσει η πέρδικα εξάλου είναι πολύ φθηνή εδώ πέρα οπότε θα πιω όσο μπορέσω

Ελίσα-φυσικά!

Φρέντυ-εσύ όμως όχι

Ελίσα-γιατί;

Φρέντυ-ρωτάς Ελίσα; για να μου λες ότι ίσως έχεις μεθύσι λίγο πιστεύω και πιθανότατα ότι δεν πρέπει να πιεις άλλο γιατί το ελέγχεις οπότε ως καλό κορίτσι που είσαι σταματει εδώ

Ελίσα-να σας πω κάτι τώρα δεν θα μου απαγορέψετε εσείς για το τι θα πιω και αν θα καπνίζω η όχι και αν θέλω να χορέψω και γυμνή θα το κάνω Γκαρσόν άλλο ένα από τα ίδια! (Φώναξε και σήκωσε το χέρι της σε εκείνον)

Φρέντυ-Ελίσα! από αυτά και μόνο σέβομαι και απλά προσπαθώ προφανώς να σε γλιτώσω από το κακό μεθύσι που το 90% εδώ μέσα είναι μεθυσμένο, δες πως χτυπιούντε και πως φασώνοντε ο ένας με τον άλλο χωρίς καν να υπάρχει λόγος και απλά μετά οολα είναι μια ιστορία και μια εμπειρία ενός πάρτυ καλύτερα μην εξελιχθείς όπως αυτά τα άτομα τι λες; προσφέρομαι για το καλό σου αν εσει δεν θες να το αποδεχτείς τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι

Ελίσα-το καλό μου το ξέρω εγώ πιείτε τώρα το ποτό σας που ήρθε τσακ μπαμ και αφήστε με εμένα (το κατέβασε κούπα μπροστά του)

Ο μεγάλος δάσκαλος  1 (The great teacher 1')Where stories live. Discover now