12

118 9 2
                                    

Τα λόγια περιττα..Η Μητέρα της Ελισας της είχε στείλει ένα δέμα για εκείνη!Την ενημέρωνε ότι θα επιστρέψει για λίγο καιρό και θέλει να την δει σε ένα μικρό ξενοδοχείο έξω από την πόλη για να μην το μάθει ο πατέρας της.Η Ελίσα έμεινε εντελώς έκπληκτη.Ο Φρέντυ την κοίταξε και την ρώτησε αν όντως είναι όλα καλά.Η Ελίσα απλά κούνησε το κεφάλι της πάνω-κάτω.Λυπήθηκε λίγο γιατί της ήρθε ντουβουρτζάς.Τόσο απότομα που δεν το περίμενε πραγματικά.Ο Φρέντυ κοίταξε το ρολόι του και η ώρα είχε περάσει.Είδε πως η Ελίσα δεν ήταν τόσο καλά και της πρόσφερε κάτι..

Φρέντυ-βλέπω πως έπεσες λιγάκι και θέλω να σου δώσω αυτό (την έδωσε έναν φάκελο)

Ελίσα- (όλο εκπλήξεις αυτή η μέρα-σκέφτηκε αμέσως)τ είναι αυτό;

Φρέντυ- είναι πρόσκληση αν θέλεις την δέχεσαι, είναι πάρτυ μασκέ κοντά στο δάσος είναι ένα μικρό μπαράκι και έχει πάρτυ σήμερα και κάθε χρόνο ερχόμουν εδώ και πήγαινα σε αυτό.Είναι ξεχωριστό πάρτυ κάθε χρόνο που γίνεται και δεν το χάνω σχεδόν ποτέ θα ήθελα να σε προσκαλέσω όπως κι εσύ προσκαλεσες εμένα της προάλες στο σχολικό σας πάρτυ!Τιμή μου χωρίς αλκοόλ και τέλειο κοστούμι!

Ελίσα-πωπω..τι να πω οκέι! δέχομαι αλλά δεν..ξέρω καν τη να βάλω βασικά τη να ντυθώ

Φρέντυ-πάρε τον χρόνο σου γλυκιά μου...μέχρι αύριο το βράδυ να έχεις βρει στολή 10:00 θα έρθω να σε πάρω να πάμε μαζί ελπίζω να ντυθής κάτι απρόβλεπτο βασικά όχι απρόβλεπτο αλλά κάτι ενδιαφέρον και κάτι μυστήριο

Ελίσα-έγινε!

(Συνεχίζετε)

(Μικρό παρτ παρά πολύ μικρό αλλά ζορίζομαι με τα μαθήματα ... So Hey Guys! Ελπίζω να περνάτε καλά βασικά ντάξει εξετάσεις αυτή η φάση με πνίγει και γενικά όλους σας πιστεύω εύχομαι καλά αποτελέσματα! και επίσεις να δω τη θα περιμένετε από το επόμενο πάρτυ παρακαλώ mini Quiz!

 Τι περιμένετε πως θα γίνει στο επόμενο παρτ και ηδικα στο πάρτυ μασκέ που ο Φρέντυ προσκάλεσε την Ελίσα; ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΆΨΕΤΕ ΣΤΑ ΣΧΌΛΙΑ)

Ο μεγάλος δάσκαλος  1 (The great teacher 1')Where stories live. Discover now