13

121 9 2
                                    


Πάρτυ μασκέ έτσι; χμ! περίεργο να με προσκαλέσει δεν μου φενεται κομπλέ αυτό!κάτι κρύβει αυτός ο δάσκαλος!δεν μπορώ να αρνηθώ την πρόσκληση του φυσικά!βέβαια με ξενέρωσε την περασμένη φορά αλλά είμαι χαζή κι εγώ χμ τώρα που δεν του δίνω πολύ σημασία μάλλον κολλάει εκείνος μαζί μου όπ τρελάθηκα τώρα!Πω δεν ξέρω καν τι να ντυθώ σε αυτό το πάρτυ μασκέ!θα έχει πολύ φασαρία ωωωω γουστάρω με 1000!!!Θα ντυθώ Μονρόε έτσι που έχω και αυτό το ωραίο άσπρο φόρεμα μου το πήρε ο αδερφούλης μου από το Λονδίνο είναι πανέμορφο σαν το φόρεμα της Μονρόε!ας πάω να φτιάξω τα μαλλιά μου!

Η Ώρα πέρασε ξαφνικά και γρήγορα φυσικά..Το κουδούνι χτύπησε και η Ελίσα κατέβηκε πανέμορφη με της γόβες την να άνοιξη την πόρτα.Αντικρίζει το Φρέντυ χωρίς ενδυμασία δηλαδή χωρίς κάτι τρελό και αστείο χωρίς καν στολή απλά με ένα τρομερό καλό κοστούμι.

Ελίσα-πες μου ακριβώς τι ντύθηκες;

Φρέντυ-αυτοσχεδιαζω! τίποτα δεν ντύθηκα γιατί δεν τρελενομαι πολύ για διάφορες τρελές ενδυμασίες

Ελίσα-χαλαρά. Δεν δέχομαι ο συνοδός μου να μην έχει ντυθεί κάτι

Φρέντυ-έβαλα το καλό μου κοστούμι είναι πανάκριβο δεν το βγάζω εξάλλου δεν έχω καν στολή

Ελίσα-καμία σημασία.Ας έβρισκες μια μέρα είχες μπροστά σου

Φρέντυ-πως μιλάτε έτσι δεσποίνης Μονρόε;

Ελίσα-χιούμορ..

Φρέντυ-παρακαλώ.. (υποκλίθηκε και της έδωσε το χέρι του)

Ελίσα-θερμός χερετισμός τολμώ να πω

Φρέντυ-Πάμε Ελίσα το πάρτυ έχει ξεκινήσει είδη

Εισα-(του έδωσε το χέρι της) πάμε κύριε κλαρινογαμπρε

Φρέντυ-(της άνοιξε την πόρτα στο αμάξι του ) περάστε!

Φθάνοντας εκεί ο Φρέντυ σαν κυρίως ανοίγ για ακόμα μια φορά την πόρτα στην Ελίσα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Φθάνοντας εκεί ο Φρέντυ σαν κυρίως ανοίγ για ακόμα μια φορά την πόρτα στην Ελίσα.Η Ελίσα μέσα στο χαμόγελο και μέσα στην χαρά του έπιασε το χέρι.Πέρασαν μέσα στον χώρο εκείνο, επιτα καθίσανε σε ένα σταν η δύο τους και παραγγίλαν 2 ποτάκια.Όλοι είχαν ντυθεί περίπλοκα και γινόταν λίγο χαμός.Ο Χώρος δεν ήταν αρκετά μεγάλος και ο κόσμος χόρευε ο ένας πάνω στον άλλο.γενικός χαμός λοιπόν.Είχε πολύ χορευτική μουσική και τέρμα τα ντεσιμπέλ.Ο Φρέντυ επίσεις αρκετά εντυπωσιασμένος έπιασε ξανά την συζήτηση μαζί της.

Ο μεγάλος δάσκαλος  1 (The great teacher 1')Where stories live. Discover now