11

764 39 4
                                    

Gerard p.o.v

Ik was misschien te hard voor Miranda geweest. Ik had haar nooit mogen weg sturen. Ze was nu al meer dan 2 uur weg.. Ik was diep in gedachten gezonken toen Miranda binnen kwam rennen, met een iemand van de bende achter haar aan. 'Blijf van haar af jij!' schreeuwde ik, en rende op het lid van de bende af. Miranda sprong er snel voor, waarom wist ik niet. 'Rustig Gerard hij is goed, hij hoort bij ons..' zei ik.. Ondertussen kwamen Tommy en Lisa naar beneden. 'Waarom zo geschreeuw' vroeg Tommy slaperig, maar werd snel wakker toen hij Justin zag. Hij rende ook op het lid van de bende af maar ik hield hem tegen. 'Hij woont bij de vijand om informatie over hun te vinden' zei Miranda. 'Nouu.. woonde nu ligt me huis in de fik omdat we gesnapt waren.' zei Justin. 'Dus.. je hoort bij ons?' vroeg Gerard. 'Nee ik ga jullie nu allemaal een voor een vermoorden daarom sta ik hier' zei Justin sarcastisch. Lisa lachtte stiekem een beetje, maar ik vond hem niet grappig en gaf Lisa snel een dodelijke blik. Lisa hield meteen op. Na nog een beetje gepraat te hebben stond Lisa op en ging naar boven.

Lisa p.o.v 

Door dit alles was ik even al mijn problemen vergeten. Maar omdat het nu niet meer zo bijzonder is denk ik er weer aan. Ik keek in de spiegel en zag me dikke lijf. Hoe kon ik hier niet meer aan denken!? Ik liep naar de badkamer pakte mijn scheermes en sneed 3 dikke sneeën in mijn pols. Dit verdien ik. 'Waarom kan ik niet gewoon mooi zijn' fluisterde ik in mijzelf en liet me zachtjes huilend op de grond vallen. Stiekem wou ik dat Tommy wist over mijn problemen, dan kon hij me tenminste helpen.. Ik wastte al het bloed van me polsen af en trok me trui aan. 

Beneden zag ik iedereen naar me kijken en gaf ze een fake smile. 'Ik was even naar de wc sorry haha' zei ik en lachtte. 'Dus Justin jij krijgt de kamer naastTommy en Lisa, maar er moet wel nog wat aangedaan worden, goed?' zei Gerard. 'Waarom moet ik bij een jongen slapen, en krijgt hij een eigen kamer?' zei ik boos. 'HEY!, ik ben er ook nog!' schreeuwde Tommy. 'Sorry Tommy zo bedoel ik het niet.'zei ik. 'Oke, Justin en Tommy slapen op een kamer, en jij mag die kamer ernaast Lisa.' zei Gerard. Ik gaf Gerard een tevreden blik. 'Maar je moet wel de badkamer delen' zei Miranda. 'Oke dan..'mompelde ik. Ik liep tevreden naar me kamer en opende hem. Het was helemaal donker, en ik deed het licht aan. Ik zag in een hoekje van de kamer een gedaante zitten. Ik schrok maar liep er stilletjes naar toe. Tot mijn grote schrik was het een dood iemand. Ik gilde zo hard als ik kon en rende de kamer uit. 'Wat is er Lisa' vroeg Gerard. Ik kon niks zeggen en barstte in tranen uit, en wees naar de deur. Ik kende hem, waarom lag hij daar.. En toen werd alles zwart voor me ogen..

------------------------------------------------------------

Oehh cliffhanger ^^ Haha Sorry morgen komt er weer een nieuw stukje op :D

Het kwam opeens in me op en ik moest het gewoon schrijven ^^

Wie denken jullie wie daar lag in het hoekje van die kamer?

Comment/vote? 

x

© xAlive_

Difficult RoadsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu