Lupta

103 5 2
                                    

Maya perspectivă

Eram în pădure cu paltonul pe mine și fiind foarte fericită că Lucas plecase și că scăpasem de el. Chiar nu îmi plăcea să stau lângă el fiindcă nu pot să mă controlez pe lângă el și puteam să mă dau de gol imediat.

Cât mă plimbam eu ca nebuna am auzit un zgomot înfricoșător ca cel de pe teritoriul vârcolacilor din Voltaria. Ei erau mereu transformați și puteai spune că e un loc doar pentru animale.

Cel puțin așa îi vedeam eu de la graniță pe mulți dintre ei.
Cerul era întunecat și peisajul era parcă rupt dintr-un film de groază.

Cerul era întunecat și peisajul era parcă rupt dintr-un film de groază

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Luna era așa vizibilă și te făcea să te cutremuri instant. Când am ajuns la sursa zgomotului am observat 2 lupi care păreau că se luptau.

Îmi era foarte frică și am vrut să plec de acolo, dar când m-am dat în spate am călcat pe o creangă făcând zgomot și atrăgându-le atenția.

Aceștia s-au oprit imediat uitându-se la mine. Eram înlemnită. Unul dintre ei avea ochii roșii, iar celălalt avea ochii verzi-auri.

Am luat-o la fugă, dar cel cu ochii roșii mă ajunse din urmă. Nu puteam nici să mă teleportez, dar nici să îl întrec nu pot.

Fiindcă dacă mă teleportam aș fi ajuns probabil deasupra lui sau în spatele lui  fiindcă mă gândeam doar la cum mă urmărea. Și aveam nevoie de concentrare și energie, iar energia mea era la maxim și începeam să obosesc.

El tot pe urmele era și începeam să încetinesc. M-am oprit la fix înainte să mă lovesc de el fiindcă nu știu cum ajunsese în fața mea. Oprirea bruscă mă facu să cad pe pământul tare și plin de frunze uscate.

M-am uitat speriată la ochii lui roșii, părul meu făcându-se mov din cauza frici pe care o emanam la maxim.

M-am uitat speriată la ochii lui roșii, părul meu făcându-se mov din cauza frici pe care o emanam la maxim

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Acesta mârâi la mine și își apropie botul de mine. Apoi un miros de rugină mă făcu să mă strâmb, la fel făcu și lupul care avea o față cam îngrijorată.

VoltariaWo Geschichten leben. Entdecke jetzt