Sărutul.

93 7 1
                                    

Așteptam să fiu aruncată la 50 de metri din cauza trasformări, dar ce a urmat ma uimit extrem de tare. Acesta în loc să se transforme mă sărută.

Eram înțepenită și nu mă puteam mișca

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Eram înțepenită și nu mă puteam mișca. Cea ce era ceva obișnuit când îmi era frică.  În rest tot ce mi se întâmpla acum mi se părea de a dreptul nou, fiindcă ăsta e primul meu sărut. El nu se mai oprea din sărut, acesta devenind și mai pasional și foarte ciudat.

Mii de furnicături îmi cutreierau spatele făcându-mă să tremur involuntar, iar acest sentiment părea că era unul plăcut.

Într-un final sărutul se termină reușind să respir însfârșit. Dar nu știu de ce parcă îmi părea rău.

-Scuze! Nu știu ce ma apucat. spune el dându-se un pas mai în spate pentru a-mi vedea reacția.

Ochii lui se calmară fiind iar acel căprui mirific. Doamne ce ma apucat.

-Ăă ... Cred ... Cred că ar trebui să plec acasă. spun întorcându-mă cu spatele la el.

-Maya! Te rog nu pleca. spune el rugător. Îmi pare rău, nu am vrut să reacționez așa, dar dacă nu făceam asta riscam să îți fac rău. spune el, iar eu știam exact la ce se referea.

Am acceptat să mai rămân schimbându-mă în niște haine mai comode și când am ajuns în sufragerie m-am așezat pe canapea lângă el. Stând și privind in gol exact ca el.

Amândoi eram pe gânduri din cauza a ceea ce se întâmplase fiindcă din câte se pare acel sentiment era nou pentru amândoi nu doar pentru mine

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Amândoi eram pe gânduri din cauza a ceea ce se întâmplase fiindcă din câte se pare acel sentiment era nou pentru amândoi nu doar pentru mine.

-Și ce anume s-a întâmplat? întreb eu.

-Nu știu. A fost ceva involuntar. spune privind drept la fel ca și mine.

-Deci dacă tu nu ai habar ce s-a întâmplat. Eu nici atât. spun întorcându-mi privirea spre Lucas care se pare că mă privea.

VoltariaTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon