1.KAPITOLA

9.4K 290 95
                                    

,,Slečno Wilsonová, tímto jste vyloučena z Kouzelné školy Krásnohůlky, kvůli porušení našich pravidel. Už se Prosím nevracejte. Kufry již vyzvedli vaši rodiče. "
S přáním hezkého dne, Madame Maxime.
-ředitelka školy Krásnohůlky ve Francii.

Dočetla tento dopis ta osoba, co si údajně říká moje matka a spustila :

,,Jsi spokojená? ! Jsi spokojená Katherine? ! Ne, jen že jsi ostuda naší známé kouzelnické rodiny, ale....ale.. už toho mám dost! Tak tedy, budeš chodit do Bradavic, kde už tě naučí správným způsobům! Vem si příklad ze své sestry. Nepaktuje se s mudlovskýma šmejdama, krvezrádci, kříženci, polovičními... je úplný opak tebe! Ještě jeden takový přestupek a vyškrtneme tě z globelínu! Od teď ti nastane tvrdý režim! Na to se můžeš spolehnout! " křičela a křičela. .. a Já jí přesládlým tónem odpověděla :

,,Oh, ale jistě mamá, byla bych vážně velice smutná, kdyby jste mě vydědili, přeci jen- jsme známá kouzelnická rodina, která pořád podlejzá Lordu Voldemortovi. To bych si přece nesměla nechat ujít. " dořekla jsem svým ironickým a jizlivým hlasem a ještě dodala:

,,Teď když mě omluvíš, jdu si zabalit kufry. Takže zatím. Na večeři mě nečekej. Aspoň zbyde víc pro Voldyho. Třeba potom nabere víc tý barvy." ušklíbla jsem se a rychle se přemístila do mého pokoje.

,,Jmenuji se Katherine Ann Wilsonová, je mi 17 let a jsem z čistokrevné kouzelnické rodiny

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

,,Jmenuji se Katherine Ann Wilsonová, je mi 17 let a jsem z čistokrevné kouzelnické rodiny. Naše rodina je známá tím, že odjakživa slouží Voldemortovi a zabíjí všechny, kdo jim zkříží cestu. Všichni kromě mě se k němu přidali, a to je taky důvod, proč mě má ,,rodina" nenávidí. Ale dost o nich. Mám tmavě hnědé vlasy, které mám až k ramenům, zeleno-hnědé oči a jsem poměrně vysoká. Šest let jsem chodila do Krásnohůlek, které jsou ve Francii. Vyloučili mě, protože jsem málem zabila studentku(naštvala mě.) Takže zítra jedu do Bradavic, kde nastoupím do 7. ročníku. Doufám, že budu v Nebelvíru, ale má rodina upřednostňuje Zmijozel (jak jinak.) Ráda kreslím, jde mi zpívat a ze všeho nejradši tancuju na rockovou a popovou hudbu. Tak, to je zatím vše, co potřebujete vědět."

Z mé skříně jsem vytáhla obrovský kufr. Položila jsem ho na postel, a začala si balit. Vzala jsem si sebou spoustu věcí- trička, svetry, mikiny, bundy, šotky, rifle, legíny, boty................... a spoustu dalších věcí. Na můj kufr jsem musela použít zvětšovací kouzlo, aby se mi tam všechno vešlo. Do druhého kufru jsem si poté sbalila učebnice, hábity a další pomůcky.

Když jsem měla sbaleno, lehla jsem si do postele, ve které jsem vzápětí usnula.

************************************************************************************************************************************************

,,Vstávej Katherine! Dělej! Jinak přijdeš pozdě!" křikla po mně matka a stáhla ze mě peřinu. Příjemné probuzení. Pomyslela jsem si a šla do koupelny.

Unrequited Love [PART 1]✅Kde žijí příběhy. Začni objevovat