Vinovatia!

163 15 1
                                    


Eric

Nu pot sa cred ca am fost asa un nermenic cu fata asta ,Miranda, nu trebuia sa o fac sa sufere, ea nu are nici o vina pentru problemele mele, pentru ce s-a intamplat atunci. Chiar imi pare rau pentru ce i-am facut, nu trebuia sa o ating, sa o fac sa sufere, dar m-a intrebat de familia mea si nu m-am mai putut controla, inca de atunci am inceput sa am probleme cu furia si le faceam rau oricarei persoana care ma intreba ceva legat de acel accident, pentru ca stiam ca a fost vina mea, din cauza mea parinti si fratele meu mai mic au murit. In fiecare seara am cosmaruri, mereu visez acel accident care pare fara de sfarsit, la inceput vad o familie frumoase, fericita care pleaca in vacanta, dar din cauza baiatului mai mare care ii distrage atentia soferului, masina derapeaza si intra intr-un stalp, totul devine negru si ma trezesc ud larca de transpiratie. Totul s-a intamplat din cauza unui baiat de zece ani!!! De ce a trebuit sa fac asta, trebuia sa il las in pace, sa fie atent la drum nu la mine. Saracii de ei!!! Toti au murit din vina mea!!!!! Mama, tatal si fratiorul meu, s-au dus, cu totii, dar pe mine m-au lasat sa raman, sa ma macin in fiecare minut cu aceasta vina, si dupa opt ani durerea este la fel de patrunzatoare. Dupa accident, am locuit cu unchiul meu un an de zile, desi eram doar un copil, eram trist nu mai vorbeam cu nimeni, privirile oamenilor care se uitau cu mila la mine imi provocau repulsie. Nu m-am acomodat deloc sa locuiesc cu unchiul meu, asa ca bunicul s-a oferit sa aiba grija de mine.

Dupa un timp am inceput sa am iesiri violente, eram nervos, nu suportam pe nimeni,spargeam geamuri, daramam scaune, distrugeam mobila, se intampla frecvent. La inceput sedintele de psihologie nu a avut niciun efect, psihologii au spus ca purtarea mea se datoreaza din cauza pierderi familiei si simtul vinovatiei, incepusem sa nu ma mai controlez, lasam furia sa prea controlul asupra mea, de cate ori cineva spunea ceva despre familia mea sau ma intrebau, devene-am violent si le face-ma rau, credeam ca nu mai am reactii violente, dar m-am inselat, nu trebuia sa intrerup sedintele, numai vreau sa fac rau nimanui, dar mai ales ei, nu merita. Bunicul a foat bucuros sa aiba grija de mine, de fiecare data cand observa ca ma enervez inventa jocuri in acest fel imi distragea atentia si ma linisteam. Bunicul este persoana draga care mi-a mai ramas, vreau sa am grija de el, nu vreau sa sufere, dar nu pot evita acest lucru. Disparitia si moartea Marei, l-au facut sa se gandeasca din nou la pierderile din trecut, si el la fel ne-am pierdut familie.

Niciodata nu mi-a placut aceasta Mara Pana, mereu mi s-a parut ca este ipocrita cu doua fete, la fel cum batranele din sat afirma ii place sa stie secrete, ii place-au si banii, nu doar odata am gasit-o cotrobaind in lucrurile bunicului, in actele sale, in biblioteca, nu i-am spus nimic am preferat sa pastrez tacerea, stiam ca daca ii spune-am, il faceam sa sufere, o cunoaste de cand erau copii, practic s-a nascut in casa asta. Chiar daca eu mi-am tinut gura, altcineva na mai putut, s-o fi saturat sa ii dea mereu bani.

Imi amintesc ca in seara de dinainte sa fie data disparuta, am auzit-o vorbind cu cineva, nu mi-am dat seama daca era femeie sau barbat, deoarece era intuneric Mara ii cerea bani, multi, dar persoana spusese ca i-a dat destui si ca ar face bine sa isi tina gura inchisa ca stie de ce e in stare, dupa a mai spus Mara ceva, nu imi aduc aminte exact, iar inainte sa plece femeia sau barbatul a spus cu o voce groasa, si fara tragere de inima "Am mai omorat odata, mai pot omora din nou!", apoi a scos un obiect ascutit, un cutit cred, Mara s-a apropriat, voia sa ii ia obiectul, in timpul mici altercatii, Mara a fost ranita, dupa cele doua persoane au plecat fara sa mai spuna nimic. Chiar daca Mara striga cu disperare dupa "Ajutor", n-am vrut sa intrervin, am preferat sa stau ascuns si sa privesc din umbra. Nu dupa mult timp, am observ o silueta in gradina, m-am apropriat iar silueta era a vecinei Miranda, nici nu am stat pe ganduri si ii cer explicati, dar a plecat fara sa imi dea timp sa reactionez. Ma intreb ce cauta in gradina, oare auzise si ea strigatul. Probabil va ganditi ca ar fi fost mult mai usor sa ii spun Mirandei, despre aceasta intamplare cu Mara, dar nu vreau sa o implicat, e totul foarte periculos, nici politistilor nu le-am spus, daca le-as fi spus de intamplare, Miranda ar fi fost chemata si ea la interogatoriu si in acest mod ar fi fost pusa in pericol, nu mai vreau sa mai sufere cineva , dar am dat-o si de data asta in bara, pe o parte am protejat-o, dar pe cealalta parte i-am facut chiar eu insumi rau. Nu am vrut sa o fac sa sufere, trebuia sa taca, sa numai spuna nimic, am innebunit cand a mentionat de familia mea, vrea sa fie superioara in fata mea, iar eu am innebunit de furie si voiam sa ii dau o lectie. Sunt un prost!!!!!

M-as pune si in genunchii, numai sa ma ierte!!! Trebuie sa o caut neaparat, trebuie sa ii cer iertare!!!!!!!. Am facut cel mai urat lucru care i-se poate intampla unei fete, am atins-o fara voia ei. Merit sa mor, are dreptate sunt un animal!!!!! Dar nu-am mutut controla, nu am vrut sa o speri. Sunt un tampit!!! I-am facut rau unei fete care nu merita, am saruat-o, inca mai simt gustul buzelor ei pe ale mele, e asa de mica si inocenta. Simt ca mor !!!!! Vina asta ma omoara incetul cu incetul!!!!!

Mirra

Nu pot sa cred ce nemernic a fost Eric, cum a putut sa imi faca acel lucru? Dupa acel incident am fost nevoita sa ii suport fata in fiecare zi, de cand s-a imprietenit cu David, a stat mai tot timpul cu noi, nu puteam sa refuz sa nu ies cu Alexa si baietii, si ar fi dat seama ca ceva s-a intamplat intre mine si el, desi acel nemernic a incercat sa vorbeasca cu mine, nu i-am dat ocazie, nu merita nici sa ma uit la el. Din pacate maine va trebui sa ii suport prezenta 24 de ore, deoarece maine 1 iulie este ziua de nastere a lui David, s-a gandit ca ar fi frumos sa petrecem o noapte in padure, sa facem un champing, automat va veni si Eric, aceasta mini excursie va fi un chin pentru mine.

VA URMA...


Buna, scuze ca a durat atat pana l-am postat, stiu ca este cam scurt si plictisitor, dar ma voi revansa la celelalte capitole.

Sacrum:Paziti-va spatele!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum