O noapte in padure!-3

161 13 3
                                    


Dupa 20 de minute

-Copii! La ora asta se vine? V-am trimis sa luati lemne acum doua ore si ceva. Ce ati facut atata timp? Va-ti intalnit cu muma padurii?! ----Rasuna vocea lui David in toata pustietatea

M: Cam asa ceva! ---Raspund in sec.

Da:Ce vrei sa spui? ---Ma intreaba David, mirat miscandu-si privirea ba la mine, ba la Eric.

E: Pai, eram in padure si culegeam lemne, iar Mirandei i s-a parut ca cineva ne urmareste, dupa care a fugit dupa persoana respectiva si am dat de cabana "nebunei satului".

---Nesuferitul mi-a luat vorbele din gura..Nu ma putea lasa sa raspund. Doar pe mine ma intrebat! E un maniac, ii place atat de mult sa detina controlul asupra lucrurilor si toata lumea trebuie sa faca cum canta el.

Al:-Sper ca nu te-ai dus la cabana?

M:-Ba, da, m-am dus, dar nu era nimeni si dupa am plecat. Ca veni vorba ,stie cineva de ce boala sufera?

Al: Offf, Mirra tie chiar iti place sa stii tot, o sa spun la focul de tabara ce te interseaza atat de mult.

De:-Spune acum! Vreau si eu sa stiu!

Al:-Va trebui sa asteptati pana la foc, sa avem si atmosfera! O sa incerc sa fac ceva creppy!

M:-Tu, creppy! Trebuie sa o vad si pe asta! ---Fata care se sperie de propria umbra incearca sa faca o poveste creppy! O sa fie foarte amuzant si incitant sper doar sa nu o ia cu palpitatii!

E:-Scuze, ca intrerup aceasta discutie, dar daca David a terminat de asamblat corturile, eu zic ca ar trebui sa ne apucam de facutul gratarului si facutul focului de tabara, nu de alta, dar se insereaza.

Da:-Eric, are dreptate, Denis vino cu noi sa ne ajuti, iar voi fetelor faceti salata, ca nu mai pot de foame! ---Incepe sa gesticuleze intr-un ritm alert adoptand o postura de pasare care e gata sa isi ia zborul in acelas timp indicandun-e sarcinile.

M:-Cand ai ajuns asa de autoritar David?---Se pare ca David s-a molipsit de la Eric la capitolul -autoritate-/-impunator-.

Da:-Pai sunt cel mai mare si e ziua mea, deci azi pot sa fiu!

---Are dreptate azi e ziua lui o sa il las in pace, doar azi!

Dupa doua ore

Mirra: Dupa masa festiva care a fost deliciosa, baietii au facut un foc mare de tabara. Caldura venita de la foc ma face sa tresar. Nu stiu de ce, dar mereu am avut o teama de foc, nu imi place sa stau in preajma unui foc sau sa aprind ceva. Asta fiind unul dintre motive pentru care nu am folosit aragazul pana de curand.

Cu toti ne-am strans in jurul focului asteptand ca Alexa sa isi respecte promisiunea. In fata mea sta Eric, care parca mai are putin si ma inghite din priviri. Ufff! imi da fiori privirea lui! Se pare ca Alexa se pregateste pentru mica istorisire.

De:-Alexa ai degand sa ne spui odata ce s-a intamplat cu nebuna satului!---Izbucnind Denis dintr-o data aratandu-si entuziasmul fata de acea femeie sau mai degraba asteptat ,ca noi toti de altfel, sa auda o poveste intersanta si terifianta. Doar Alexa a zis, ca o face creppy, nu?

Al:-Daca nu ma mai intrerupi o sa te lamuresc! Se pare ca acum vr-o 45 de ani femeia aia si-ar fi omorat copilul nou nascut, dupa care l-a ingropat in cabana de langa padure. A fost arestata, iar politisti au adus un medic psihiatru care a constatat ca sufera de schizofrenie, iar apoi a fost internata intr-un spital de nebuni timp de 30 de ani.

Sacrum:Paziti-va spatele!Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang