Impossible Love.. 7

1.7K 70 8
                                    

Claudia's p.o.v.

Met grote ogen kijk ik naar het beeldscherm van mijn iPhone. Hij wilt me dus ook ontmoeten? Ik dacht, dat hij boos op me was.. Misschien is dat ook wel zo.. Ik heb echt geen idee. Hij vraagt of we morgen kunnen 'afspreken' in Amsterdam, in een leuk restaurantje die hij kent ( I don't know how), waar niet heel veel mensen komen, zodat we rustig kunnen praten, zonder dat er paperazzi komt, of een directioner die vraagt om een handtekening. Eerlijk gezegd vind ik dat ook wel fijn, vroeger leek dat me altijd heel erg stoer enzo, maar, als ik er nu over na denk, dan lijkt het me niet super 'stoer' meer.

Ik antwoord zijn berichtje met:

"Is goed! Hoelaat?"

Na tien seconden krijg ik weer een berichtje terug.

"Euhm, om half zeven?"

"Oke, tot dan!"

"See ya!"

Oke, het lijkt hier niet echt of hij boos is. Gelukkig. Maar het kan ook nog zijn dat hij gewoon niet weet hoe hij moet reageren. Ik zucht even. Ik zie het morgen om half zeven wel..

Ik leun met mijn kin op mijn knieeen en kijk een aflevering van iCarly. Ik voel hoe ik mijn ademhaling rustig onder controle heb, en mijn knieen bedekt zijn met een zijde zachten stof. Mijn stippeltjes pyama. Sinds ik twaalf ben, is dat mijn lievelings pyama. Ik heb geen idee hoe hij nog past, maar het lukt gewoon! Ik richt me weer op de iCarly aflevering.

wacht..

Is dit niet de One Direction aflevering? Om het zeker te weten spoel ik terug naar het stukje dat Carly zegt hoe de aflevering heet. "iGoOneDirection" Ik hoor de stem van Carly door het huis heen galmen.

Dit is altijd mijn lievelings aflevering geweest. Maar, ik weet niet of ik er nu in de stemming voor ben. Ik zap met de afstandsbediening verder. Aangezien er niks leukers dan iCarly op tv is, blijf ik dat maar gewoon kijken. Als de scène van de boter sok komt, probeer ik mijn lach in te houden, maar naar twee seconden lukt het al niet meer. "Hahahahaha"

Niall's p.o.v.

Nadat ik 'uitgeraasd' ben. Besluit ik maar om haar berichtje te beantwoorden. Want straks denkt ze nog dat ik boos ben! Want, nee, dat ben ik echt totaal niet. Wel een beetje teleurgesteld, omdat ze zo raar deed en snel weg liep. Maar, misschien zit er wel een reden achter. Maar, ik zou zo ook doen als ik te horen kreeg dat een van de beroemdste artiest van de wereld je broer is, denk ik. Pfoe, ik ben wel erg zenuwachtig, want straks is ze wel boos op mij. En wil ze me alleen maar ontmoeten om boos tegen te doen. Maarja.. Ik zie het morgen wel.

"Niall!" Roept Harry, die mijn gedachten verstoord.

"We hebben een BigMac menu voor je meegenomen!"

Jeej, ik begin net honger te krijgen.

"Big Mac! Here I Come!!"

Roep ik en gris hongerig het goddelijke eten uit Harry's handen.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hii everybodyyy,

I know, het is een kort stukje en er gebeurt niet echt iets. Maar soms moet dat toch een keer? En anders eindigt het verhaal zo snel en dat is dan ook weer jammer. Maar.. Beter iets dan niets!! Toch?.. En, ik weet niet of jullie het al gemerkt hebben maar, ik heb een nieuwe cover :))

Oja.. De mensen die mijn andere verhaal (From the future ft. One Direction) lezen, (dankje :DD) die weten het al.. Of als je mijn status gelezen hebt..

Maar..

IK GA NAAR ONE DIRECTIOOONNN WHOOP WHOOP IK BEN ZOOOOOOOOOO BLIJJJJJJ.

Ik ga 24 juni en zit in vak 125 jullie?

Enjoy the next chapter ^_^

x LovelyHoranx (aka Sylvie)

Impossible Love.. (Niall Horan)Where stories live. Discover now