3

1.6K 50 25
                                    

Na het eten ploffen we op de bank. "Jongens, die spaghetti is echt de beste die ik ooit heb gegeten!" Louis en ik grijnzen naar elkaar. "Duhh, het is spaghetti à la Larry. Dan kan het niet anders dan geweldig zijn." We schieten alledrie in de lach. "Zullen we een spelletje doen? Ik verveel me." Zegt Louis. "Truth or dare?" Stelt Niall voor. We stemmen toe en Niall begint. "Hazz, truth or dare?" Ik zie hem grijnzen, waardoor ik weet dat dare geen verstandige keuze is. "Truth," antwoord ik. "Als je één iemand mee mocht nemen naar een onbewoond eiland, wie zou dat dan zijn?" Ik glimlach, gelukkig geen gênante vraag. "Lou, want dan is het zowieso gezellig," zeg ik met een glimlach. Louis glimlacht terug en ik zie Niall grijnzen. Hij wiebelt met zijn wenkbrauwen. Ik kijk snel naar Louis, die heeft het gelukkig niet gezien.

Na nog heel veel vragen en opdrachten gaan Niall en ik een wedstrijd doen, wie de meeste marshmallows in één keer in zijn mond kan doen. We pakken een grote zak marshmallows en gieten die leeg in een pot. Louis pakt een stopwatch en start de tijd. We beginnen meteen zo veel mogelijk marshmallows in onze monden te proppen. Na een minuut zegt Louis dat we moeten stoppen. Niall heeft er overduidelijk veel meer dan mij in zijn mond kunnen proppen. Lachend kauw ik op de marshmallows en slik ze door. Na nog even gekletst te hebben, is het al half 3. Ik begin wel moe te worden. "Awh, is onze Hazza moe?" Grijnst Louis als hij ziet dat ik bijna in slaap val. Ik bloos en knik. "Gaan we dan slapen?" Vraagt Niall. Ik mompel iets wat op 'oké' moet lijken en probeer op te staan. Meteen ga ik terug zitten, want ik ben weer eens duizelig. Het word helemaal zwart voor mijn ogen. Na een paar secondes trekt het weg. Ik probeer weer op te staan, maar weer zonder succes. Louis ziet het en kijkt me bezorgd aan. "Gaat het?" Ik haal mijn schouders op. "Ben duizelig," mompel ik. Louis knikt begrijpend. Ik heb dit wel vaker, dus hij weet wat er aan de hand is. Hij tilt me op en ik leg mijn hoofd tegen zijn borst. Ik merk nog dat Louis me op een luchtbed legt en naast me komt liggen. En dan vertrek ik naar dromenland.

Zoekend loop ik door het park. "Louis?! Lou, waar ben je?" Ik loop verder. Waar kan hij zijn? De achtbanen? Ik loop erheen. "Louis?! Lou, dit is niet grappig meer!" Bang begin ik te rennen. Ineens hoor ik voetstappen achter me. Ik stop met rennen en kijk achter me. Ik zie nog net iemand wegduiken in de bosjes. Ik twijfel of ik erheen zou gaan, maar ik ben te bang. Ik loop richting de achtbanen. Ik kijk om me heen en zie ineens in de verte iets liggen. Ik loop erheen, naar merk dat het niet 'iets' is, maar iemand. Ik ren er naartoe. "Louis?!" En daar ligt Louis. Bang kijk ik om me heen. Ik wil niet zien hoe hij erbij ligt. Hij heeft een schotwond in zijn heup en één bij in zijn borst.

Huilend kijk ik om me heen. Is er dan helemaal niemand hier die me kan helpen? Met tranen in mijn ogen kijk ik naar hem, als ik ineens iets wits in zijn hand zie. Het lijkt een briefje. Met trillende handen probeer ik het te pakken. Ik vouw het open. Er staan maar 5 woorden op, maar het zijn die 5 woorden die ervoor zorgen dat ik nog harder moet huilen.

'Ik hou van je, Harry.'

"Harry! Word nou wakker!" Hoor ik Louis zeggen. Huilend word ik wakker. Louis slaat meteen zijn armen om me heen. Niall wrijft kalmerend over mijn rug. "Wat was er nou Hazz?" Ik schud mijn hoofd. Ik wil er niet over praten. Dan komen alle beelden terug. "Gewoon een nachtmerrie." Mompel ik. Ik zie dat ze niet geloven dat het 'gewoon een nachtmerrie' was, maar ze vragen gelukkig er niet over door. "Probeer nog even te slapen." Fluistert Louis in mijn oor. Ik knik en ga terug liggen. Maar zodra ik mijn ogen sluit, zie ik de vreselijke beelden weer. Louis die daar ligt, dood, in een plas bloed. Ik begin weer te huilen. Louis trekt me tegen hem aan en slaat zijn arm om mijn middel. "Rustig Hazz. Het was maar een droom." Ik knik en leg mijn hoofd op zijn borst. In een andere situatie zou ik het geweldig gevonden hebben om zo met Louis te liggen, maar nu doet het me niets. Het enige waar ik aan kan denken is de droom. Ik kijk op de klok. Half 6. Ik ga toch nog maar even slapen. Ik sluit mijn ogen en als snel val ik in slaap met mijn hoofd op Louis' borst.

-----------

Ik word wakker en merk dat ik op iemand lig. Ik ga snel terug gewoon naast hem liggen, als ik merk dat het Louis is. Gelukkig slaapt hij nog. Maar Niall is al wakker en kijkt me grijnzend aan. "Lekker geslapen?" Ik knik blozend. Louis wordt ondertussen ook wakker. "Goedemorgen," mompelt hij nog half slapend. Ik grinnik. "Goodmorning Lou." Louis staat op en kijkt me aan. "Kan ik even gaan douchen?" Ik knik. "Tuurlijk, je weet de weg hè." Louis loopt richting de badkamer en ik blijf alleen achter met Niall. "Wat was er nou vannacht? Ik weet dat het niet gewoon een nachtmerrie was." Ik slik. Ik wist dat deze vraag zou komen, maar toch is het moeilijk. "Ik had een klote droom. Ik was met Louis in een pretpark, maar ik kon hem nergens meer vinden. En toen ik hem vond, was hij dood en had hij twee schotwonden. Op zijn borst en in zijn heup. Ik bleef maar huilen en vond in zijn hand een briefje met 'ik hou van je, Harry' erop." Snik ik. "Ik was zo bang dat het echt was en hij echt dood was." Huilend knuffel ik Niall. Louis komt de kamer terug binnenlopen en zodra hij ons ziet, komt hij snel naar ons toe en knuffelt ons. "Rustig maar Hazz, alles is goed." Ik glimlach zwak en knuffel ze nog eens stevig.

Yay weer een nieuw deeltje. Wat vinden jullie ervan? Hope you like it :)

You don't love me... •LS mpreg•Donde viven las historias. Descúbrelo ahora