50 // epiloog [part 1]

680 30 6
                                    

Pov Louis
5 jaar later

"Papa? Mag Jade komen spelen?" Vraagt Katie. Ik loop naar haar toe en til haar op. "Ja hoor. Wel stil zijn want papa slaapt." Katie knikt en kust me op mijn wang. "Dankjewel." Ik glimlach en zet gaar terug op de grond. Ze loopt samen met Jade naar haar kamer. Ik loop even snel langs de babykamer waar Mila ligt. Ze slaapt. Ik glimlach en sluit de deur weer. Dan loop ik naar de slaapkamer van Harry en mij. Ik open de deur en sluit hem meteen weer achter me.

"Hi Hazz, hoe voel je je?" Vraag ik zacht. Harry haalt zijn hand door zijn haar en zucht diep. "Gaat wel. Ik ben echt doodop. Wat heb ik allemaal gedaan gisteren?" Ik grinnik.

Gisteren waren Harry en ik 5 jaar getrouwd en dat hebben we gevierd. Niall had een verrassingsfeestje georganiseerd en Harry had een beetje teveel gedronken.

"Je hebt teveel gedronken Haz, maar verder heb je niks vreemds gedaan. Je wilde alleen een roze koala hebben, maar dat valt nog mee als je denkt aan wat Niall allemaal doet als hij dronken is." Harry knikt en slaat zijn armen om me heen. "I love you." Zegt hij terwijl hij over mijn arm wrijft. Ik kijk met een brede glimlach naar mijn hand. Ik kan me de bruiloft nog herinneren alsof het gisteren was.

*Flashback*


Zenuwachtig kijk ik om me heen. Vandaag is het zover. Ik loop naar de gigantische spiegel die in de kamer staat en bekijk mezelf. Zayn en Liam komen naast me staan en glimlachen. "De grote dag, ben je er klaar voor?" Vraagt Liam. Ik knik. "Ik ben echt hartstikke zenuwachtig, maar ik weet dat het geweldig wordt."

Dan komt mijn moeder de kamer binnen. Ze glimlacht meteen als ze me ziet. Tranen verschijnen in haar ogen. "Ik kan het bijna niet geloven. Mijn kleine jongen wordt groot." Ik lach en veeg haar tranen voorzichtig weg. "Niet huilen, anders moet ik ook huilen." Lach ik. Mam lacht ook en slaat haar armen om me heen. "Ik ben zo trots op je Lou." Ze kust me op mijn voorhoofd.

"Zenuwachtig?" Vraagt ze. Ik knik en lach. "Geen zorgen, Harry is net zo zenuwachtig als jij. Ik ben net langs geweest en Niall moest hem zien te kalmeren, omdat hij in paniek raakte. Hij dacht dat je niet meer met hem wilde trouwen, dat je het te vroeg vond." Ik glimlach. Dat klinkt echt typisch als iets voor Harry.

"Hoelaat is het?" Vraagt Zayn. Ik haal mijn schouders op. "Geen idee. Hoezo?" Zayn pakt zijn telefoon en kijkt snel even naar de tijd. "Omdat jij nu bij het altaar moet gaan staan."

We hadden besloten dat ondanks dat Harry mij ten huwelijk vroeg, ik toch bij het altaar op hem zou wachten.

Terwijl ik bij het altaar sta, kijk ik rond. Vooraan zitten onze ouders, Niall, Zayn en Liam, daarachter de rest van de families en nog een aantal vrienden. Iedereen is er al, behalve Robin. Na een paar minuten begint de muziek zacht te spelen en loopt Robin richting het altaar, meymt Harry aan zijn arm. Met tranen in mijn ogen kijk ik naar Harry. Hij ziet er geweldig uit.

Robin knuffelt Harry nog een keer voor hij Harry's hand aan mij geeft. Ik glimlach en knijp geruststellend in zijn hand. Harry glimlacht.

Dan begint de ceremoniemeester te praten. "Louis William Tomlinson, neemt u Harry Edward Styles tot uw echtgenoot, belooft u met hem te zijn in goede en slechte tijden, in rijkdom en armoede, in ziekte en gezondheid. Om hem lief te hebben en jullie liefde te koesteren vanaf vandaag tot de dood jullie scheidt. Wat is daarop uw antwoord?"

Ik kijk met een grote glimlach naar Harry die me nerveus aankijkt. "Ja." De ceremoniemeester glimlacht naar me voor hij hetzelfde aan Harry vraagt. Harry fluistert zacht 'ik hou van je' terwijl de ceremoniemeester bezig is.

"Wat is daarop uw antwoord?" Harry knijpt in mijn hand en glimlacht. "Ja." "Dan mag u nu de bruidegom kussen." Meteen trekt Harry me naar zich toe. Ik grinnik en druk mijn lippen op die van hem. "Ik hou zoveel van je." Harry kust me nog een keer kort. Dan draaien we ons om naar onze families en vrienden en lopen we het pad terug af, richting de feestzaal.

Ik heb echt een kut dag rn. Ik wilde jullie niet teleurstellen dus ik post nu alvast een deel van de epiloog wat ik al geschreven had gisteren. Ik ben echt niet in de stemming om het verder te schrijven nu dus verwacht de rest ergens deze week (idk wanneer) hope you like it tho xx

You don't love me... •LS mpreg•Where stories live. Discover now