13

950 32 14
                                    

Pov Harry

Ik heb Louis al eventjes niet gehoord en ik maak me zorgen om hem. Hij zit nog steeds boven en volgens Niall wil hij niet naar beneden komen. Niall wil ook niet dat ik naar hem toe ga en zegt telkens dat ik hem even met rust moet laten.

"Hazz, ik ga even wat halen voor het eten." Ik mompel 'oké' en hoor de deur dichtslaan. Ik sta meteen op en loop naar boven. Ik kijk in alle kamers, maar zie Louis nergens. Op mijn kamer zie ik op mijn bureau wel 2 papieren liggen naast mijn laptop. Die lagen er eerst toch niet? Ik loop de kamer binnen, pak de papieren en neem ze mee naar beneden. Ik vouw het eerste papier open en zie meteen dat het een brief is. Een brief voor mij.

Lieve Harry,

Ten eerste wil ik dat je weet dat ik heel veel van je houd. Dit alles is niet jouw schuld, oké?

Het spijt me heel erg van onze ruzie. Het was nooit mijn bedoeling om je pijn te doen. Ik weet dat ik al heb uitgelegd wat er is gebeurd, maar ik zal het nog een keer uitleggen. Ik verveelde me heel erg en ik dacht, waarom ook niet. Ik ging de struiken snoeien in de tuin, maar kwam met mijn pols langs een scherp puntje van een tak.

Ik heb mezelf dus niet gesneden. Ik zei tegen je dat ik niet depressief ben. Dat heb ik misschien gelogen. Ik sneed mezelf niet, maar ik wilde ook niet meer leven. Jij was de enige waardoor ik niet opgaf. Voor jou wilde ik blijven vechten. Maar nu heb ik het opgegeven. Door onze ruzie voelde het alsof ik er alleen voor stond. Alsof ik je kwijt was. Ik wist ook dat ik je pijn deed en dat wilde ik niet. Ik wilde je geen pijn meer doen. Ik hou zoveel van je, Hazz, maar ik kan het niet meer.

Zodra je deze brief gelezen hebt zal het waarschijnlijk al te laat zijn en kan je me niet meer tegenhouden. Als je wilt, mag je deze brief aan Niall laten zien, maar ik denk niet dat dat nodig is. Ik heb ook een brief voor hem geschreven waarin ik hem alles uitleg.

Ik wil je wel 1 ding vragen. Wees gelukkig. Ik wil niet dat je je gaat afzonderen van iedereen. Ik weet dat je dat gaat doen dus ik zal ook in de brief voor Niall zetten dat hij een beetje op je moet letten. Ik wil dat je gelukkig wordt. Dat je een ander vindt en met hem/haar gelukkig wordt.

Ik hou van je, Harry, en het spijt me. Het spijt me dat ik je leven zo moet verpesten nu. Het spijt me dat ik een monster ben. Het spijt me dat ik van je houd.

Liefs,
Louis

Tranen lopen over mijn wangen als ik de brief wegleg. Ik pak mijn telefoon en bel Niall meteen. "Ni, please kom terug. Lou, hij - hij heeft-" Mijn stem breekt. "Hazz, rustig ik kom er meteen aan. Ben je thuis?" Ik mompel zacht 'ja' en hang dan op.

Een paar minuten later komt Niall de kamer binnen gestormd en kijkt me bezorgd aan. "Waar is Lou? Wat is er aan de hand?" Ik geef hem zijn brief, die hij snel doorleest. Tranen staan in zijn ogen terwijl hij de brief leest. Als hij hem gelezen heeft, trekt hij me in een knuffel. "We moeten naar het station. Misschien kunnen we hem nog tegenhouden." Ik knik en we trekken onze jassen aan. Het station is hier niet ver vandaan dus we rennen er snel heen. Op het station aangekomen kijk ik zoekend om me heen. Ineens valt mijn blik op een paar mensen die naar het spoor kijken. Ze zien er geschrokken uit. Ik ren erheen en barst in tranen uit als ik zie wat er daar aan de hand is. Onder de trein is nog net een klein stukje van een vest te zien, Louis' vest. Tranen rollen over mijn wangen en alles wat er gebeurt, gaat zo langs me heen. Het enige waar ik aan kan denken, is Louis.

Ik merk hoe iemand me wegtrekt. Weg van Louis... Er wordt wat tegen me gezegd, maar het kan me niet veel schelen. Niks kan me nog wat schelen. Het enige wat ik wil is bij Louis zijn. Ik voel een paar armen om me heen, maar het voelt niet vertrouwd. Louis had hier moeten zijn om me te knuffelen. Ik voel hoe Niall me meeneemt naar huis en me in bed legt. Ik merk alles, maar ik ben er niet echt bij. Alles gaat als een waas aan me voorbij. Pas als Niall de kamer uit wil lopen, ontwaak ik. "Ni," mompel ik. Hij kijkt op en komt naast me op bed zitten. "Hij hield niet van me hè? Hij heeft nooit van me gehouden..." Niall slaat zijn armen om me heen. "Hij hield van je Hazz. Dat weet ik zeker."

Oké dit was echt lastig om te schrijven. Ik ben er niet echt tevreden over maarja. Hope you like it xx

You don't love me... •LS mpreg•Where stories live. Discover now