4

107 7 1
                                    


-Dar nu... 

Nici nu începusem bine să spun ceva pentru că deja eram acaparata total de Camelia.

-Draga mea, ești frumoasă , puțin plinuță , dar vei slăbi și atunci vei fi superbă și cu Justin lângă tine momentan vei scăpa de toată lumea care te bârfește pe la colțuri , pentru că nu vor îndrăzni să spună absolut nimic. O să-l fac pe Justin să te scoată la o întâlnire așa că nu vreau să aud un refuz, pentru că dacă refuzi, nu mai ești lângă mine, a spus atât de rapid încât abia am reușit să țin pasul. 

N-am mai spus nimic. Toată ziua m-am gândit la ce va fi, dar după am realizat cât de fraieră sunt. Eu nu trebuie să mă implic emoțional în niciun fel. Eu mă pot axa încă pe învățat. Justin va profita doar de puțin din timpul meu liber. Nu neg, poate Justin chiar merită tot efortul din lume, dar momentan am alte priorități. Mi-am întors fără să vreau privirea către Justin, aveam oră comună și el era atât de atent la ceea ce profesorul se străduia să ne bage în cap . Era atât de drăgut rezemându-și capul de mâna dreaptă și privind cu ochii aceia maronii interesat către profesor. Brusc mi-am dat seama că eu eram cea care trebuia să fie atentă la oră. Dacă nu iau note mari la școală atunci cine va lua? Notele mari și bursa la Yale sunt visul meu. Restul zilei m-am concentrat la ore și după ce s-au terminat m-am dus acasă cu fetele. 

Mi-am scris temele și am ieșit la alergat așa cum fac în fiecare zi. Am mers la Starbucks și mi-am luat o cafea mare după care am pornit spre casă mergând pentru că eram extenuată. Chiar simțeam cum slăbesc. Nu vreau să merg la sală pentru că nu-mi place să alerg pe o bandă când pot alerga lejer afară, mai ales când este o vreme atât de frumoasă. 

-Michels, am auzit din spatele meu o voce atât de cunoscută care-mi dădea fiori. 

-Dallas, am spus întorcându-mă cu fața spre el. 

Nu mi se părea normal să mi se adreseze cu numele de familie, dar dacă el o face , pot și eu. 

-Ce ai pățit Dallas, ai rămas singurel? L-am întrebat chicotind.

-Păi nu mi se pare că mai sunt singur, mi-a răspuns el aplicând un zâmbet pe fața lui drăguță.

-O să ajungi iar singur, i-am răspus începând să merg. 

-Michels, ce ai cu mine? M-a întrebat Justin. 

M-am oprit și nu știam ce să-i răspund. 

-N-nu am ni-nimic cu tine, am spus bâlbâindu-mă.

Acesta s-a uitat dezamăgit la mine și apoi s-a întors ca să plece. 

-S-stai! E tot ce am reușit să spun.

Justin s-a întors cu fața către mine. Doamne uram privirea aceea de "sunt dezamăgit de tine".Simțeam cum mor pe dinăuntru. Privirea lui mă pătrundea până în adâncul sufletului și răscolea totul în drumul ei. 

-Ce te aștepți să fac? L-am întrebat oarecum nedumerită de atitudinea lui.

-Nu mă aștept să faci ceva, doar să nu pleci de fiecare dată ca și cum aș avea o boală contagioasă, răspunde el.

-Am foarte multe de făcut, am încercat să mă justific.

-Ești atât de ocupată mereu? M-a întrebat Justin.

-Da, adică nu, am răspus repede. Adică acum am câteva lucruri de făcut, am adăugat.

-Atunci , pentru sâmbătă să nu-ți faci planuri, l-am auzit pe el în timp ce se îndepărta.

Tocmai mi-a dat întâlnire? Cred că da. Am luat o gură de cafea și am început iar să alerg, de data asta însă alergam spre casă. Când am ajuns acasă mi-am făcut temele și m-am culcat, ca un om normal în pat. 

Zilele au trecut rapid și a venit și ziua de sâmbătă. Aveam emoții , nu mai fusesem la o întâlnire până acum. Nu mai vorbisem cu un băiat mai mult de "bună, pa". Eram obișnuită ca nu eu să primesc această atenție din partea băieților ci Camelia. De data această însă mă invitase pe mine afară , pe mine. Era totul atât de ciudat și simteam fiori în tot corpul. Nu știam cu ce să mă îmbrac, de fapt nu știam nici măcar la ce ora trebuie să fiu gata. Eram atât de speriată și nu știam nici măcar de ce. Se aude telefonul meu vibrând. De ce speram să fie un mesaj de la Justin? Chiar îmi doream atât de mult să ies cu el? Poate că doar îmi doresc să văd cum e să ai o primă întâlnire. M-am liniștit înainte să i-au telefonul și să văd că mesajul era de la Camelia pe whatsapp pe grupul cu mine și Misa.


Păpușă secundarăWhere stories live. Discover now