4K 374 21
                                    

,,Jak jsi se o mě dozvěděl?" zeptala jsem se ho hned, co jsme si sedli na nedalekou lavičku pod stromem.

,,Já jsem tě viděl. Pamatuješ si, když jsi musela jít se svým bratrem ke škole jeho přítelkyně? Já jsem tam s ní stál a čekal. Asi jsi si mě nevšimla, ale já tebe ano. Našel jsem se ti na sociálních sítí, hledal jsem všechno, kde bylo jenom tvoje jméno, stal jsem se tebou posedlý" odpověděl mi a já se snažila rozpomenout na ten den, ale marně. 

,,Proč, co tě na mě tolik zaujalo?" zvědavě jsem se zeptala, odpověď na tuhle otázku mi pořád byla záhadou.

,,Byla jsi... Jiná. Už jen to, že jsi měla vlasy svázené v copu přes celá záda na tebe upozornilo. Tvoje vojenské boty taky přitahovaly pozornost a o délce té sukně nebudu mluvit. Prostě, málokterá holka vypadala tak, jako ty, křehce a zároveň odvážně" 

,,Říkal jsi, že mého bratra znáš, myslel jsi tím, že jsi ho ten den viděl, nebo že ho opravdu znáš?" položila jsem mu další otázku.

,,Znám ho víc, všechno začalo Beth. Je to moje nejlepší kamarádka a já se do ní něco jako zamiloval. Odmítla mě a o pár dní později jsem ji viděl s tvým bratrem. Vyletěl jsem, byl jsem opravdu naštvaný. Ale zklidnil jsem se, uvědomil jsem si, že to bylo jen pobláznění a s tím uvědoměním jsem... Dospěl? Prostě jsem přestal řešit blbosti a začal se věnovat důležitějším věcem, studiu, práci, tobě..." neurčitě řekl a já lehce zčervenala a doufala, že to přes tu tmu neviděl.

,,Co přesně od toho očekáváš?" zeptala jsem se ho po hromadě dalších otázek ohledně něj, na každou z nich odpověděl.

,,Nevím přesně, chtěl bych se asi... Spřátelit? Já prostě nevím, když jsme si psali, tak jsi byla odvázaná a psala jsi to, co jsi si myslela a... Nevím jak to popsat, prostě jsem se cítil, jakoby mě někdo pochopil. Becca i Beth se moc nezajímaly o ty samé věci jako já, místo toho aby se koukly na nějaký sci-fi film šly radši nakupovat a já často chodil s nimi, nechtěl jsem být sám. A pak jsi tu ty, posloucháš podobnou hudbu jako já, líbí se ti stejné filmy jako mě, oblíbila jsi si stejné knihy. Prostě jsi skoro jako já, jen v holčičí verzi" rozmáchl rukama a křivě se na mě usmál. 

,,Takže jsi napsal holce, o které jsi si našel každou drobnost jen proto, že má podobný vkus jako ty?" zeptala jsem se ho se zadržovaným smíchem a on přikývl.

,,A když už jsme u toho stejného vkusu, jsem se tě chtěl zeptat, pokud by jsi se mnou nešla do kina?" nejistě mi navrhl a já strnula. Povídalo se s Rickem sice dobře, i předtím jsem si s ním ráda psala, ale jít s ním do kina?

,,Noták pojď, vezmu sladký popcorn" mrkl na mě.

,,Jak víš, že mám ráda sladký popcorn?" zeptala jsem se ho se zvednutým obočím, sice o mě zjistil skoro všechno, ale jak může vědět tohle?

,,Vždycky když jsi byla kině, tak jsi platila kreditkou své tety a na účtě vždycky byl jeden lístek, střední sladký popcorn a střední cola" usmál se na mě a já žasla. On se naboural do výpisu kreditky mojí tety, i když je to na španělskou banku?!

,,Jak jsi se sakra dokázal nabourat do systému španělský banky?!"

,,Umím trochu španělsky, takže to byla hračka" pokrčil rameny jako by nic, ale v očích mu i přes tu tmu bylo vidět potěšení, že ví že je až tak dobrý hacker.

,,Realmente? Si sí, es la película romántica?" 

,,No, es la película de suspense" usmál se na mě a já si nemohla pomoct, taky jsem se usmála.

,,Sí, Yo voy a ir al el cine con tú" 

Z pohledu Nica

Už jsem to doma nevydržel, otec na mě pořád řval, dokud mu nedošla trpělivost a nezamknul sev ložnici. Toho jsem využil, naházel jsem si do větší tašky věci a rychle přes internet objednal letenku, sice mě stála mnohem víc, ale zas jsem mohl odletět ještě dnes. Vzal jsem všechno potřebné a rychle načmáral krátký vzkaz pro otce a další pro Izzy, že se vrátím za nějakou chvíli, ať si nedělají starosti. Vzal jsem auto a jel na letiště.

.....

,,Jsme rádi, že jste se rozhodli využít naše služby a všem vám přejeme příjemnou cestu, někdy kolem deváté ráno bychom měli dorazit to Paříže"

A/N

Wow, tak co říkáte na to, že Izzy jde s Rickem do kina???? :D

A co tomu, že Nico konečně jede za Beth! Jaj, já se tak těším na to, až se ti dva po tak dlouhé době shledají, pamatuji si, jak to dopadlo minule :D

Ach jo, já už nemám co víc napsat, musím ještě stihnout napsat další kapitolu u jednoho příběhu minimálně o 700 slovech a stihnou k tomu Pretty woman, co budou dávat v televizi, takže ahoj :D

Cathy-corn


,, Some day my prince will come for me

Save me from this harm that haunts meWhen will I be free, tell meSome day he will come for me"  

I need you! I want you too!Where stories live. Discover now