02.

1.2K 58 9
                                    

                                                                                ~Sam~

                                                                                ~Sam~

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 Szúró fájdalom nyílalt a fejembe. Az orrom sajgót. Az utolsó emlékem az volt,hogy Dean be húzott és a földre kerültem. Felülök,közben a hajamat kisöpröm a szemem elöl és körbe nézek. Dean ás Bobby az asztalnál ültek és sört ittak. Fel állok le porolom a nadrágomat és oda sétálok hozzájuk. 

-Hol van a lány?-kérdezem

-Lent a pincébe. Miért érdekel ennyire? Csak nem bele zúgtál?-viccelődni próbál Dean. 

Nem figyelve rá le rohanok a pincébe és meg pillantom őt. 

 Ott feküdt ártatlanul ás oda volt kötözve egy fém asztalhoz. Még magánál se volt. Oda megyek hozzá és óvatosan hozzá érek. El távolítottam az arcából kússza barnás-szőke hajszálait.  Próbálom a kötelet ki oldani,de Dean épp akkor ér le és el lök tőle.  

-Sam ide figyelj,én téged nem akarlak bántani de ha meg próbálod őt kiszabadítani akkor kénytelen leszek meg ütni még egyszer.-mondja Dean

-Már annyiszor ütöttél meg életembe. Enged el őt! 

-Nem! Meg várjuk Castielt és majd ő által tudjuk el dönteni,hogy tud-e valamit vagy se. Ha nem tud akkor mehet Isten hírével,ha igen akkor nagy szomorúságodra még itt kell maradnia.-jelenti ki Dean. Még válaszolni se tudtam neki,mert Beth fel ébred.

Először még halkan szuszogni kezdet,aztán már hangosan nyögdécselni.

-Én most fel megyek,és Sam bízok benned,hogy nem engeded el.-nézz rám Dean. 

Bólintottam neki és ő kettesbe hagyott minket. 

                                                                              ~Beth~


 A kötélbele vágott a csuklómba,a fejem nagyon fájt és magam körül csak poros polcokat láttam. Ficánkolni kezdtem mire Sam meg fogta a kezem. Ott állt mellettem és egy erőltettet mosolyt csalt arcára. 

-Hogy vagy? Figyelj most jó rám mert csak fel akarlak arra készíteni ami most jön majd.-nézz rá Sam

A szemem könnyes volt,de tudtam,hogy innen csak ő tud ki szabadítani. Most egy szerűen nem tudtam saját magam,valami lehetett ebben a fém asztalban. 

-Jönni fog nem sokára egy Castiel nevű angyal. Ő Úr egyik angyala. Bele fog mászni/nézni a lelkedbe,mert mi Dean-el Lucifere vadászunk és nagy nehezen de kiderítettük,hogy te vagy Lucifer lánya. Fel kerestünk és ide hoztunk,és hisszük,hogy te tudhatsz valamit róla,csak nem mondod el nekünk.-mondja ezeket mind Sam. Mikor válaszolni akartam akkor ki nyílt a pince ajtaja.

Lucifer 's daughterWhere stories live. Discover now