03.

1.2K 49 8
                                    

                                                       

Sam öt darab újságot nyomot a kezembe,és azok mint napi lapok voltak. Semmi női magazin,még egy férfi Play Boy magazin se. Csak napi lapok. Dean és Sam valami ügy után kutakodtak,vagy apám után. 

-Bingó!-kiált fel Dean

Enyhe szívrohamot hozott rám. 

-Wichitaban halott emberek,akiknek ki szívták a vérüket. Ezek vámpírok. Na indulás gyerekek.-mondja lelkesen Dean,és felpattan és már ki is megy. 

Félre tettem az újságokat és fel álltam. Fel húztam a cipőm és  ki mentem. Ahogy ki léptem bele ütköztem Castielbe és lányba,akik éppen smároltak. 

-Uh..bocsi nem akartam semmit meg zavarni,már itt se vagyok.-sütöm le a szemem. 

A lány rám néz,barna szemeivel jól végig mér. 

-Várj. Te nem ember vagy. Érzem a kisugárzásodon. De nem is angyal. Talán démon,de nem olyan mint én. Te más vagy. Ki vagy te?-kérdezi a lány akinek átlagos barna haja volt. 

-Meg ő itt Beth aki Lucifer lánya,és Beth ő itt Meg aki démon.-mutat be minket Castiel.

A csaj el mosolyodik. 

-Te vagy Lucifer lánya? Rólad szól az egész pokol. Ott kéne lenned esküszöm. Nagyon meg akar téged találni az apád.-mondja Meg

-Tudom..Tudom.. De létszi ne szólj neki,hogy itt vagyok,mert én még nem állok arra készen,hogy találkozzak vele.-mondom halkan

-Nyugi,én már jó fiú vagyok. Meg engem valahogy nem látnak szívesen a pokolban.-mondja nevetve Meg

Most meg könnyebbültem. Találkoztam már pár démonnal életem során,de ő más,és ő az egyetlen olyan démon aki egy angyallal kavar. Mikor éppen rá kérdeznék erre a fura kapcsolatra Dean egy nagyot dudál. 

-Beth,gyerünk már.-kiabál Dean a kocsiból. 

Castieléket ott hagyva oda sétáltam egy '67-es Chevy Impalához,aminek erős,fénylő fekete színe volt. Az ülései bőrből voltak,és elég kényelmesek is voltak. Ahoz képest,hogy régi autó nagyon jó állapotban volt.

                                                            Wichita,Kansas

Egy Blackcat nevű motelben szálltunk meg. A motel szobának a falai irritálóan virágos volt. Ez még csak habba tortán,mert az ágynemű húzatok is virágosak voltak. Ez a szoba minden életkedvemet el vette.  Sam és Dean át vették az FBI öltönyüket és elő keresték a jelvényüket. Mint ha valami úri emberekkel lennék,de hát ez csak a külső volt. 

-Wals ügynök.-megyek oda Samhez és kiveszem a kezéből a kamu jelvényét. 

Dean a szemét kezdte forgatni. Mi meg addig "szem szexeltünk" Samel.

-Kicsi lány te itt maradsz,és "házi feladatott" csinálsz. Nézz utána,hogy még hol voltak hasonló gyilkosságok a környéken,meg ilyesmi. -adja ki a feladatott Dean

Dean nem tudom hány évesnek nézz engem,de nem vagyok már kislány. Sóhajtok egy nagyot és le ülök a gép elé. 

                                                                                      ~Sam~


 Deanel ki értünk a helyszínre. Minden egy szűk sikátorban történt. A halott nő fejénél egy vértócsa állt. 25 év körüli lehetett. A nő egy szűk kék színű,feszülős ruhába volt,és egy fekete magas sarkúban. Ezek mind arra utaltak,hogy egy szórakozó helyen volt.  A helyi sherif már kint volt. oda sétáltunk a sherifhez.

Lucifer 's daughterWhere stories live. Discover now