04.

837 43 3
                                    

 Hosszú és fárasztó napok után végre piheni tudtam. A lábaim fájtak a derekam szúrt,a fejem is fájt.  Mint akit le lőttek úgy estem rá a kanapéra. A távirányítóért nyúltam,hogy be kapcsoljam az öreg poros tévét. Egy régi fekete fehér film ment benne. Ami igazi klasszikus volt. 

-Kislány nem  szeretnél segíteni meg keresni apádat mint,hogy inkább ezt a filmet nézed?-szól felém Dean 

-Dean hagyd már!-szól rá Sam

Dean hümmögni kezdet és lecsapta a laptop tetejét. Meg fogta az üveg sörét és ki viharzott.

 Meg a làbamhoz ült. Elöszőr a filmet nézte,de aztan barna szemei ràm tapadtak.

-Meg segíthetek valamibe?-ülök fel és rá nézzek. 

-Nem értem. Nem értem,hogy lehetsz ennyire más mint az apád. Ti nem hasonlítotok. Te kedves vagy ő meg maga a Sátán. De szó szerint. Persze jól nézel ki mint az anyád,ezért is akar meg húzni Sam téged.

Sam aprókat köhögni kezd és ránk nézz. Rák vörös az arca. 

-Sam ne is tagad

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Sam ne is tagad. Ismerlek már.-mondja Meg

Sam fogta magát és követte Deant. Megel kettem maradtunk,ìgy nem hallogatam tovàbb,hogy rà kérdezek valamire,valami olyanra amire màr régòta kivàncsi vagyok. Talàn azotta amiòta meg tudtam,hogy az anyàm aki fel nevelt az nem az igazi anyukàm.

-Honnan tudod,hogy jól nézett ki az anyám?

-Ismertem. Ismerem. Hosszú szőke haja van és barna szeme. Az orra vékony és telt ajkai vannak. Elégé vékony nő. Vékonyságához képest elég alacsony. Hallhattad már azt,hogy ő nem akart téged így oda adott egy családnak. Beth híd el van benne kedvesség. Ő volt a tanárom. Én is kereszt úti démonként kezdtem.-meséli Meg.-Az apád meg olyas valaki aki bárkit meg kaphat a pokolba. A nők csak úgy bomlanak a lába előtt. Az anyukád is oda volt érte,és egy kis cici villantás és már is az ágyába találta magát. Hallhattad,hogy nem akart téged az anyád így oda adott egy családnak és az apád nem is tudod rólad. Ez mind igaz.-folytatja

  Ezek szerint anyám csinos volt,és volt benne kedvesség?!..Hát én ezt nehezen kétlem,hisz oda adott egy családnak szemrebbenés nélkül. Az apámnak meg nem is szólt semmit róla.. Egy részem sajnálta az apám,de nagy részem csak utálni tudta,hogy meg ölette azokat akik fel neveltek engem és akik szeretek. 

 Hirtelen Meg karján fekete csíkok kezdtek meg jeleni.   Először még halványan aztán egyre erősödtek. 

-Dean! Sam!-kiált Meg

A fiúk egyből be rohantak. Meg a karját mutatta feléjük. A srácok össze néztek. Dean a konyhába lévő fiókokhoz rohant amiből előszedet két pisztolyt,Sam meg le rohant a pincébe ahonnan fel hozott egy kis fém flaskát. 

Lucifer 's daughterWhere stories live. Discover now