UVOD

3.2K 140 36
                                    

Bella Ramos, 23-godišnja sestra Sergia Ramosa, nogometnog reprezentativca Španjolske i igrača Real Madrida. Može se reći da Bella baš i nema sreće u životu. Od rođenja ima astmu, s 12 godina je pala s konja i ozlijedila glavu, s 15 je slomila nogu i ruku, sa 17 je na praksi na farmi upala u jamu s govnima, na 18. rođendan je završila u bolnici zbog upale pluća.... A onda s 20 godina je upoznala jednog dečka s kojim se čak i zaručila, ali on je našao drugu i prekinuo s njom na Valentinovo kada je imala 22. Od tada ona ne izlazi s prijateljima, potpuno se maknula od svih koje je poznavala. Jedini s kojima se družila bili su njezina obitelj i rodbina, a najveća podrška joj je bio brat, Sergio.

Danijel Subašić, 31-godišnji golman u Hrvatskoj reprezentaciji i nogometnom klubu Monacu. Danijel nije imao sreće sa djevojkama. Kada bi našao neku koja mu se sviđa, nikada joj ne bi mogao prići. Zašto? Jer se boji da bi ju mogao povrijediti s nečim što bi rekao ili bi rekao nešto krivo i eto. Njegovi prijatelji bi mu namještali spojeve, ali to nikad ne bi uspjelo. Zašto? Tim curama se on nije svidjeo jer je golman, one bi ga stalno ispitivale o nekim njegovim prijateljima iz kluba. I tako je Danijel izgubio samopouzdanje. Ne bi više išao na dogovorene spojeve, ne bi se nikad usudio prići ikome, ali je bio ponosan jer je golman i curi kojoj se to nije sviđalo smatrao je da ga nije vrijedna.

Nakon dugog vremena, Sergio uspije nagovoriti Bellu da pođe s njim u Francusku na Europsko prvenstvo. No, nekom igrom sudbine Bella i Danijel se susretnu kada Španjolska i Hrvatska budu igrali. Hoće li uspjeti ostvariti nešto između njih? Ili će se još netko upetljati između njih? Hoće li se Sergio opirati njihovoj vezi? Ili netko drugi? Saznajte u priči Let me be your hero ;)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

-TADAM! EVO PRIČE SA NAŠIM SUBAŠIĆEM!

-I eto. Nakon ovog Eura sam odlučila napisati priču i o nekom našem reprezentativcu. Ali vjerovatno ću još nekog upetljat u priču. Naravno nekog iz Hrvatske :)

-Pa ovako, planiram nastavke ove priče objavljivati jednom do dvaput tjedno. Zašto? Jer radim na još jednoj priči Euro lovers o Griezmannu i Ramosu. I tu ću isto objaviti u roku od 10-15 dana da napišem par nastavaka. I eto :)

-i kaj kažete na ovu priču? Mislim na uvod?

-eto, volim vas sve, ostavite komentar i vote pa se čujemo ❤❤💪💪

-Ella:)❤

Let Me Be Your Hero // Danijel Subašić  //Where stories live. Discover now